Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Murat Aksu'nun Yemeğine Katıldı

23.03.2022 - 22:02 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 22:18

Beşiktaş'ın eski Başkan adaylarından Murat Aksu, 13 yıl öndeki ekibiyle buluştu. Yemeğe, Başkan Ahmet Nur Çebi ve 2. Başkan Adnan Dalgakıran da katıldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Murat Aksu'nun Yemeğine Katıldı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Başkanlığı'na 2009 yılında aday olan Murat Aksu, 13 yıl önceki ekip arkadaşları ile yemekte buluştu. Beşiktaş'ın önde gelen birçok ismi, düzenlenen bu yemekte yerini aldı.

Ahmet Nur Çebi ve Adnan Dalgakıran da oradaydı

Geleneksel ekip arkadaşları ile 13 yıldır devam eden yemeğe; Başkan Ahmet Nur Çebi, 2. Başkan Adnan Dalgakıran, Ali Gültiken, Koray Deniz, Tayfur Havutçu, Murat Akdoğan, Merdan Araz, Emre Berkin, Ender Çolak, Kadir Kılıç ve Aykut Arat katıldı.

13 yıl önce aday olmuştu

Murat Aksu, 2009'da Beşiktaş Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Aksu, o dönem alanında uzman olduğunu belirttiği kişilerden güçlü bir ekip kurarak, dönemin Başkanı Yıldırım Demirören'e rakip oldu.

Murat Aksu'nun ekibi

Murat Aksu'nun ekibinde, Ali Baransel, Yahya Kemal Gençer, Emre Berkin, Merdan Araz, Gülengül Altınsay, Bahri Büyükhanlı, Mahmut Arslan, Dündar Yetişener, Mine Kürkçüoğlu Vargı, Ender Çolak, Metin Albayrak ve Kadir Kılıç bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler