"2020-21 sezonu bile meçhul..."

07.04.2020 - 17:00 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 17:13

"2020-21 sezonu bile meçhul..."

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, A Spor'a yaptığı açıklamalarda Süper Ligin ne zaman başlayacağı, Dorukhan Toköz'ün durumu, transfer planlamaları ve futbolcu sözleşmeleri hakkında konuştu.

İşte Ajansspor'un sizler için derledikleri...

Süper Lig ne zaman başlayacak?

Liglerin ne zaman başlayacağı hakkında konuşan Dalgakıran: "Bu yıl bırakın ligin Haziran'da başlamasını 2020-21 sezonunun bile meçhul olduğunu düşnüyorum. Uzamanları dinliyorsanız, bu toplumun yüzde 60-70'i virüsü kapmadan sürü bağışıklığına geçilmeyeceğini söylüyorlar. Biz daha yüzde 1'indeyiz. Bu süreç uzun sürecek. Siz Eylül ayında statların dolacağına inanıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Futbolcu sözleşmeleri ve maaş indirimi

Salgın döneminde futbolcu sözleşmelerine değinen yönetici: "Herkes çok ciddi fedakarlık yapıyor. Futbolcuların da bunun dışında kalması düşünülemez. Her şey yeniden yapılandılaracak, başka çaresi yok.  Yönetimde görevli arkadaşlarımız var. Biz ne düşünürsek düşünelim UEFA ve TFF'ye bağlıyız. Alınacak kararlara göre gerçekleşecektir. Çok da acele etmeden doğru şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Yöneticilerimiz oyuncularla sürekli iletişim halinde. Para meselesine henüz gelmedik."

Dorukhan Toköz'ün menajerinin sözleri

Son zamanlarda Dorukhan Toköz ile ortaya atılan iddialara cevap veren Adnan Dalgakıran: "Biz böyle şeyleri konuşmuyoruz. Yönetim seviyesinde kale alacağımız bir olay değil. Beşiktaş hakkında olumsuz konuşanlar hakkında gereğini yaparız ama bu durum üst yönetimin cevap vereceği bir konu değil."

Transfer planlaması

Beşiktaş'ın transfer planlamasına da değinen başkan: "Planlama devamlı yapılıyor. Beşiktaş 3-5 yılı planlıyor. Planlama yaparken mevcut durum göz önüne alınır. Şartlar ne olacak bir fikrimiz yok, bazı şeylerin netleştirilmesi gerekiyor. Ondan sonra net bir plan yaparız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler