Beşiktaş 22 gün sonra sahada! İşte 11'i...

26.10.2020 - 09:17 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 09:36

Denizlispor - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri haberimizde... Beşiktaş, ligin 6. haftasında deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak. Geçtiğimiz haftayı bay geçen siyah beyazlı takım, Süper Lig'de çıkış yapmak istiyor. Peki Beşiktaş'ta bu maç öncesinde eksik oyuncular kim? Haftanın kapanışında hangi hakemin maçı yöneteceği de belli oldu. İşte maçın kadroları, VAR hakemi ve bütün detaylar...

Beşiktaş 22 gün sonra sahada! İşte 11'i...

Süper Lig'de 5. haftayı bay geçen Beşiktaş, 22 günlük aranın ardından lige Denizlispor deplasmanıyla dönüyor. Sergen Yalçın yönetimindeki siyah beyazlı takım istediği gibi başlayamadığı Süper Lig'de çıkış yakalamak istiyor.

Deneyimli teknik adam Sergen Yalçın, Ege ekibiyle oynanacak karşılaşmada Beşiktaş'ın yeni transferleri Rosier ve Rachid Ghezzal'a ilk 11'de yer verecek.

Muhtemel 11'ler

Denizlispor: Pantilimon, Özer, Subotic, Mustafa, Lopes, Mesanovic, Bakalorz, Recep, Sagal, Varela, Rodallega.

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Dorukhan, Gökhan Töre, Rachid Ghezzal, Aboubakar.

Beşiktaş'ta hangi oyuncular eksik?

Siyah beyazlı takımda daha önce koronavirüs testi pozitif çıkan Bernard Mensah ile birlikte Georges-Kevin N'Koudou, Atakan Üner ve Ajdin Hasic, Denizlispor ile oynananacak maçta forma şansı bulamayacak.

Denizlispor'da hangi oyuncular eksik?

Denizlispor'da ise zorlu Beşiktaş maçı öncesinde eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İki takımın ligdeki son durumu

6. hafta öncesinde Beşiktaş ligde oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4 puanda bulunuyor ve ligin 19. sırasında yer alıyor. Denizlispor ise 5 puanla ligin 18. sırasında konumlanıyor.

Denizlispor - Beşiktaş maçı saat kaçta?

Süper Lig'de 6. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor'un konuğu olacak. Zorlu karşılaşma 26 Ekim Pazartesi günü oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak. Öte yandan karşılaşma beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Maçın hakemi kim?

Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve İlker Tapak yapacak.

Maçın VAR hakemi ise henüz belli olmadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler