Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

06.02.2022 - 08:57 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 18:56

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam düşme hattında yer alan Antalyaspor'u ağırlayacak. Siyah beyazlılar evinde peş peşe 4. kez kazanmak, kırmızı beyazlılar ise 7. maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. İşte maçın ilk 11'leri...

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Ligin 23. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım; 10 galibiyet, 6 beraberlik, 7 yenilgiyle 36 puan topladı. 

Fraport TAV Antalyaspor ise altışar galibiyet ve beraberlikle 24 puan elde etti.

Son 4 maçta 8 puan aldı

Beşiktaş ligde oynadığı son 4 maçta 8 puan aldı. Çaykur Rizespor (2-2) ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (1-1) ile berabere kalan siyah-beyazlı takım, Gaziantep FK ile VavaCars Fatih Karagümrük'ü ise 1-0'lık skorlarla yendi.

 

Evindeki son 3 maçı kazandı

Siyah-beyazlı ekip evinde oynadığı son 3 maçta rakiplerine üstünlük kurdu. Yukatel Kayserispor'u 4-2 yenen Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 ve Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup etti. 

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 24. Hafta Beşiktaş Antalyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, yan sahada koşanlara 37 milyon Euro verdi!
Habere Git

Beşiktaş Antalyaspor maçının hakemi kim?

Bu önemli mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Adem Cinek. 

Beşiktaş Antalyaspor maçının VAR hakemi kim? 

Beşiktaş-Antalyaspor maçının VAR hakemi olarak Özgür Yankaya atandı. AVAR'da ise Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Oğuzhan Çakır görev yapacak.

Beşiktaş Antalyaspor maçı ilk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, Rosier, Pjanic, Can, Rıdvan, Emirhan İlkhan, Teixeira, Batshuayi

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Güray, Poli, Fredy, Fernando, Ndao, Adriano, Bünyamin, Veysel

Beşiktaş Antalyaspor maçı sakat ve cezalılar

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Mert Günok ile N'Koudou dışında hazır olmayan Umut Meraş, milli takımdan dönen Atiba ve teknik heyet tercihiyle Kerem ile Serdar kadroda yer almadı.

Antalyaspor’da zorlu Beşiktaş maçı öncesi sakatlığı bulunan Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy’un oynaması beklenmiyor. 

Beşiktaş ve Antalyaspor'da 4'er isim kart sınırında 

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Michy Batshuayi ve Rıdvan Yılmaz kart ceza sınırında bulunuyor. Dört futbolcu, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 25. haftasındaki Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Antalyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi 4 oyuncu sarı kart sınırında. Antalyaspor’da kaleci Boffin, Güray Vural, Veysel Sarı ve Doğukan Sinik, Siyah-Beyazlılar’a karşı oynanan maçta kart görmeleri halinde bir sonraki hafta iç sahada oynanacak Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düşecek.

Ghezzal, Josef ve Umut takıma katıldı

Sakatlıkları geçen Rachid Ghezzal, Josef de Souza ve Umut Meraş takımla çalışmalara başladı. Josef sakatlığı nedeniyle Antalya kampında yer alamamıştı. Sağ kalçasında ağrılar bulunan Rachid Ghezzal de kamptan erken dönmek zorunda kalmıştı.

Umut ise yaşadığı sakatlık nedeniyle Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçlarında forma giyememişti.

Antalyaspor'un yeni transferleri kadroda olacak

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanına yeni oyuncuları Admir Mehmedi, Fernando Martins, Alassane Ndao ve Luiz Adriano’yu da götürecek. 34 yaşındaki tecrübeli forvet Luiz Adriano’nun, Beşiktaş maçının ilerleyen dakikalarında oyuna girmesi bekleniyor. 

Beşiktaş Antalyaspor maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 24. hafta maçı olan Beşiktaş-Antalyaspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Beşiktaş'ın galibiyetine 1.56 oran, beraberliğe 3.45, Antalyaspor'un galibiyetine ise 4.50 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.05, 2,5 Alt oranı 1.85, 3,5 Alt oranı 1.30 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.20, 2,5 Üst oranı, 1.74, 3,5 üst oranı 2.60 oldu.

Beşiktaş ile Antalyaspor 52. maça çıkıyor

Beşiktaş ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 52. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 51 lig karşılaşmasının 34'ünü Beşiktaş, 6'sını Antalyaspor kazandı. Taraflar 11 müsabakada ise birbirlerine üstünlük kuramadı.

Siyah-beyazlıların attığı 110 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 47 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Beşiktaş, deplasmanda 2-0 geriden gelerek rakibini 3-2 mağlup etti.

İstanbul'daki son 3 maçta kazanamadı

Beşiktaş, evindeki son 3 maçta rakibine üstünlük kurmayı başaramadı. Akdeniz temsilcisi 2018-2019 sezonunda Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmadan 3-2 galip ayrılırken, Süper Lig'de Beşiktaş'a bu statta ilk yenilgisini yaşatan takım olmuştu. 2019-2020'de rakibine 2-1 yenilen Beşiktaş, geçen sezonki iç saha mücadelesinde ise 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş rakibini İstanbul'da son olarak 2017-2018 sezonunda 2-0 yenmişti.

Beşiktaş, evinde açık ara üstün

Beşiktaş, evinde Antalyaspor'a son 3 maçta üstünlük sağlayamasa da İstanbul'daki karşılaşmalarda rakibine büyük üstünlük kurmayı başardı.

Siyah-beyazlılar, Akdeniz temsilcisiyle, birini cezası sebebiyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 25 karşılaşmanın 18'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 kez rakibine yenildi, 3 defa da berabere kaldı.

Beşiktaş, iç sahadaki maçlarda kırmızı-beyazlıların filelerini 50 kez havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü.

Emirhan döndü

Beşiktaş'ın altyapısından kadrosuna dahil ettiği genç yıldız adayı Emirhan İlkhan, 3 hafta sonra ilk kez 11'e döndü. Genç oyuncu son olarak, Gaziantep FK karşısında ilk 11'de yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler