Beşiktaş, Vincent Aboubakar için çözüm arıyor

İsa Kethüda
14.12.2023 - 13:30 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 13:45

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, performans düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için çözüm arıyor. Detaylar.

Beşiktaş, Vincent Aboubakar için çözüm arıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Futbol Takımı'nda Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı açıklamıştı.

Aboubakar gelişmesi

Kadro dışı bırakılan futbolculardan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş, Aboubakar'ı yeniden takıma dahil etmek istiyor

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun iddiasına göre; Beşiktaş, kadro dışı kalan Vincent Aboubakar'ı yeniden takıma dahil etmek için çözüm bulmaya çalıştığı ve şu an için görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Cadiz'de Maxi Gomez gelişmesi
Habere Git

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre ise, geçen ay milli arada ülkesi Kamerun’a giden Vincent Aboubakar, sonrasında eşinin rahatsızlığını mazeret göstererek Paris’e gitmişti.

Saç ektirmek için Paris'e gittiği ortaya çıktı

Ancak oyuncunun, ailesiyle ilgili olarak sorunlardan dolayı değil, saç ektirmek için Paris’e gittiği ortaya çıktı. İstanbul’a dönüşte 3 hafta toplara kafa vurmaması istenen yıldız futbolcu, bu kez de sakat olduğunu iddia ederek maçlara çıkmıyor ve bireysel idman yapıyor.

Ayrıca kulübün haberi olmadan 2 kez Paris’e kontrole gidiyor. Tüm bu yaşananların ardından yeni yönetim, kulüp yetkililerinden de bu durumun onaylanması sonrasında Aboubakar’ı kadro dışı bırakıyor.

İlgini Çekebilir
Rus devi Aboubakar'ın peşinde
Habere Git

Spartak Moskova, Aboubakar ile ilgileniyor

Öte yandan Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova'nın Kamerunlu golcü ile ilgilendiği ve kış transfer döneminde kadrosuna katmak için siyah-beyazlı ekibin kapısını çalacağı iddia edildi. İlgili haberi okumak için tıklayın.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

1 yılı opsiyonlu olmak üzere 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aboubakar, bu sezon forma giydiği 22 karşılaşmada 11 gol ve 3 asist kaydetti.

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'a maliyeti

Siyah-Beyazlılar, Vincent Aboubakar'a net 1.140.000 Euro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Euro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Euro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Euro maç başı ücreti ödeyeceğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fransız yıldız ile ilgileniyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler