Beşiktaş, Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardı

05.09.2020 - 09:05 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 09:08

Beşiktaş son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Beşiktaş, eski oyuncusu Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardı

AJANSSPOR-HABER

Santrfor arayışını sürdüren Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardı. Önceliğini Kalinic ve Ze Luis’e veren Kartal, transfer için acele etmeyecek.

Skorer'de yer alan habere göre; Forvet transferindeki çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bu transfer için acele etmeyecek. Önceliğini Kalinic ve Ze Luis’e veren, her ihtimali göz önünde tutarak Aboubakar ile de prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı idareciler, gerekirse imzayı son haftaya bırakacak.

Mali sıkıntılar nedeniyle forvet hattı için parasal tavizler vermek istemeyen yönetim biraz da Larin’in iyi performansı nedeniyle bu konuda acele etmeyecek.

Ze Luis ve Kalinic ikilisinden birini kiralamak isteyen Beşiktaş,iki oyuncunun kulüplerinin bonservisle satma isteğini kırmaya çalışıyor. Önümüzdeki hafta hem Ze Luis hem de Kalinic için bir kez daha temasa geçecek olan Kartal son noktayı koymak için çaba harcayacak.

Porto ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Kamerunlu forvet; geçen sezon forma giydiği 10 maçta 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler