Beşiktaş Sakatlığı Bulunan Nathan Redmond'un Sağlık Durumunu Açıkladı

Akın Ungan
23.09.2022 - 20:38 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 20:59

Beşiktaş, Southampton'dan kiralık olarak transfer ettiği Nathan Redmond'un sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Redmond'un son durumu nedir?

Beşiktaş Sakatlığı Bulunan Nathan Redmond'un Sağlık Durumunu Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, Rachid Ghezzal ve Dele Alli gibi hücum bölgesinde kritik rol sahibi olan oyuncularından sakatlık nedeniyle yoksun kaldı. Siyah-Beyazlılar, Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nathan Redmond'un da sakatlığı bulunduğunu açıklarken, oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.

"Kırık saptanmıştır"

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 23 Eylül 2022 tarihindeki idmanında gelişen travma sonrası sol el bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Nathan Redmond’un el tarak kemiğinde (4. Metakarp) kırık saptanmıştır." ifadeleri yer aldı.

"Osteosentez uygulanmıştır"

Devam eden duyuruda, "Redmond’a, Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. T. Kerem Ülkü’nün de katılımıyla Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleşen operasyonda Prof. Dr. Arel Gereli tarafından osteosentez uygulanmıştır." denildi.

Osteosentez nedir

Bu teknikte, kırık bölgesinde plağa dalga şeklinde eğim verilerek kırık bölgesinin kanlanmasının korunması amaçlanmaktadır. Plağa verilen dalga şekli aynı zamanda plağa binen yükün azalmasını sağlamakta ve plak altına greft uygulanabilmesine izin vermektedir.

İlgini Çekebilir
Veli Kavlak: "Çok saçma kural, Yusuf yerli sayılmalı"
Habere Git

Yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi Southampton'dan kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılan Nathan Redmond, bu sezon 2 lig maçında Siyah-Beyazlı formayı giydi. Henüz gol ya da asist katkısında bulunamayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, İstanbulspor maçında sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler