Beşiktaş, Akpom'dan da vazgeçmiyor

15.09.2020 - 00:35 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 08:18

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Chugba Akpom'u yeniden gündemine aldı. Peki Beşiktaş Akpom'u transfer edecek mi? Akpom kimdir? İşte Akpom transferiyle ilgili detaylar...

Beşiktaş, Akpom'dan da vazgeçmiyor

Erdal CÖMERT - ÖZEL

Süper Lig'de sezona deplasmandaki 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, santrfor arayışlarını sürdürüyor.

Gerek teknik direktör Sergen Yalçın, gerekse de transfer komitesinden yönetici Emre Kocadağ, Atletico Madrid'de forma giyen Hırvat golcü Nikola Kalinic'e yoğunlaştırdıklarını belirtseler de; siyah beyazlılar alternatiflerden de vazgeçmiş değil.

Akpom yeniden güdemde

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya geldiği ve elendiği PAOK'un golcüsü Chuba Akpom'u da yeniden gündemine aldı.

Arsenal altyapısında yetişti

Siyah beyazlılar, 24 yaşındaki oyuncu bir kez daha hamle yapacak. PAOK'un bugün Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Benfica ile yapacağı maç da belirleyici olacak. Yunan ekibi yoluna devam etmezse, Beşiktaş'ın Akpom ısrarını değerlendirmeye alacak.

Arsenal altyapısından çıkan Akpom, PAOK formasıyla 78 maçta 18 gol atarken, 9 da asiste imza koydu.

Larin ile başladı ancak...

Beşiktaş kadrosunda halihazırda santrfor olarak Güven Yalçın, Cyle Larin ve Umut Nayir bulunuyor. Sergen Yalçın, hazırlık maçlarında olumlu bir görüntü çizen Larin ile lige giriş yaptı. Ancak Yalçın, geçen Pazartesi günü yaptığı basın toplantısında net bir golcü olmak istediklerini dile getirerek, Kanadalı oyuncunun esas santrforu olmadığını da ilan etmiş oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler