Beşiktaş-Alanyaspor maçının VAR'ı belli oldu!

07.04.2021 - 12:35 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 12:40

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki maçın VAR hakemi Koray Gençerler oldu. Peki Koray Gençler'in yönettiği maçlarda Beşiktaş kaç galibiyet aldı? Yanıtı...

Beşiktaş-Alanyaspor maçının VAR'ı belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, bu akşam Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. 19.00’da başlayacak mücadelede Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ile Alpaslan Dedeş yapacak. Maçın VAR ve AVAR’ı da belli oldu. 

Beşiktaş-Alanyaspor maçının VAR ve AVAR’ı kim?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesindeki bilgi ekranına göre; zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Video Yardımcı Hakemi Koray Gençerler oldu. AVAR’da ise Serkan Ok olacak.

Koray Gençler’in yönettiği maçlarda Beşiktaş hep güldü

Bu arada hakem Koray Gençerler’in görev yaptığı maçlarda bu sezon Beşiktaş hiç kaybetmedi. Gençerler, 3 kez VAR ve bir kez de 4.hakem olarak siyah-beyazlıların maçında görev yaparken, Beşiktaş bu maçların 4’ünü de kazandı. Beşiktaş, 13 gol atarken kalesinde ise 4 gol gördü.

Koray Gençerler’in bu sezon görev aldığı Beşiktaş maçları: 

▶Beşiktaş      3-0 Sivasspor        (VAR) 
▶Beşiktaş      4-0 Erzurumspor   (VAR)
▶Beşiktaş      3-2 Başakşehir      (4.Hakem)
▶Denizlispor  2-3 Beşiktaş          (VAR)

Denizlispor’u isyan ettirmişti

Beşiktaş’ın Denizlispor’u deplasmanda 3-2 yendiği maçta VAR olarak görev yapan Koray Gençerler, ev sahibi takımın tepkisini çekmişti. Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, “N’Sakala’nın pozisyonu penaltı. Anadolu kulübüyüz diye hakkımızın yenmesi gücümüze gitti” derken  Denizlispor Başkanı Ali Çetin ise “Anadolu kulüplerine karşı emek hırsızlığı var. Bariz penaltımız verilmedi” demişti. 

Josef’e de kırmızı çıkmıştı

Ayrıca Koray Gençerler, yine aynı maçta Beşiktaş forması giyen Josef de Souza’nın pozisyonunda inceleme sonrasında ikinci yarıda kırmızı kart görmüştü. 

MHK ile Beşiktaş arasında ipler gergindi

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbiyi yöneten hakem Halil Umut Meler’in son oynanan Kasımpaşa maçına da atanması siyah-beyazlıların tepkisini çekmişti. Öncelikle bu atamanın hangi gerekçeyle yapıldığını sorgulayan ve MHK’den açıklama bekleyen Beşiktaş geri dönüş alamamıştı. Kasımpaşa maçı sonrasında asbaşkan Emre Kocadağ, “Her hafta maçlarımıza Halil Umut Meler atansın. Biz hakemi de yeneriz” açıklamasını yapmıştı.

BEŞİKTAŞ ASBAŞKANI EMRE KOCADAĞ'IN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler