Beşiktaş'ta hedef Koray Günter!

İsa Kethüda
31.12.2023 - 15:25 | Son Güncellenme: 31.12.2023 - 15:34

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İtalya Ligi'nde Hellas Verona forması giyen savunma futbolcusu Koray Günter'i listesine aldı. Detaylar.

Beşiktaş'ta hedef Koray Günter!

Yeni yıla 29 puanla 5. sırada giren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Beşiktaş, Koray Günter ile görüşüyor

Sözcü'de yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi'nde Hellas Verona'da süre bulamayan Koray Günter’in devre arasında takımdan ayrılmak istediği ve Beşiktaş ile görüştüğü belirtildi.

Bu sezon süre bulamadı

Bu sezon resmi maçlarda forma giyemeyen 29 yaşındaki savunma futbolcusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da 3 isim takımda kaldı!
Habere Git

1.2 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro olan Günter, ülkemizde bir dönem Galatasaray formasını da giymişti.

Forma giydiği takımlar

Stoper mevkisi dışında önlibero, sağ bek ve orta saha sağ pozisyonunda da görev yapabilen Koray Günter, kariyerinde Dortmund, Sampdoria ve Genoa formalarını da giydi.

29 yaşındaki savunma oyuncusu Almanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

  • Almanya U17: 19 maç, 4 gol
  • Almanya U19: 12 maç
  • Almanya U20: 4 maç

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin Süper Lig tarihine geçti! Bonservis…
Habere Git

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 5 Ocak Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 19 yaş altı akademi takımı teknik sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı gerçekleştirilen idman, 19 yaş altı takımıyla yapılan antrenman maçıyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa müsabakasının hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından 2 Ocak Salı günü saat 13.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler