Beşiktaş aradığı stoperi Sırbistan'da buldu

Özgür Koç
30.12.2023 - 12:04 | Son Güncellenme: 30.12.2023 - 12:17

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunma hattına yapacağı transfer için aradığı ismi Sırbistan'da buldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş aradığı stoperi Sırbistan'da buldu

AJANSSPOR - HABER

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından bir yandan teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş, bir yandan da Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'nın önderliğinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Eric Bailly'nin sözleşmesi feshedildi

Siyah beyazlılarda Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana ile birlikte performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan 5 futbolcudan biri olan Eric Bailly ile yollar ayrıldı. 

Siyah beyazlılar, 29 yaşındaki Fildişi Sahilli stoperin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini duyurdu.

Colley'e partner aranıyor

Takımdaki bir başka bekleneni veremeyen savunma oyuncusu Daniel Amartey’i de elinden çıkarmayı amaçlayan Beşiktaş, savunmada Omar Colley’in partneri olacak bir isim almak için girişimlere başladı.

Samet Aybaba Sırbistan'da oyuncu izledi

Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba transfer çalışmaları kapsamında Sırbistan'a gitmiş ve Partizan - Kızılyıldız maçını tribünden takip etmişti.

Kartal'ın hedefi Aleksandar Dragovic

Fanatik'in haberine göre; Kartal, Sırbistan devi Kızılyıldız’ın kaptanı Aleksandar Dragovic'i tnransfer listesine aldı. Haberde, Samet Aybaba’nın bizzat gidip izlediği 1,86’lık sağ stoperin transferi için yoğun mesai harcandığını kaydedildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Sırp asıllı Avusturyalı futbolcu, bu ülkenin milli takımında 100 kez forma giydi. Deneyimli stoper; Austria, Basel, Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen ve Leicester City gibi önemli takımlarda oynadıktan sonra Temmuz 2021’de Kızılyıldız’a geçmişti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dragovic’in piyasa değeri 4 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler