Beşiktaş, Atiba'nın veliahtını buldu!

19.04.2019 - 11:20 | Son Güncellenme: 19.04.2019 - 14:22

Beşiktaş, Atiba'nın veliahtını buldu!

Beşiktaş Süper Lig’de bir yandan zirveyi kovalarken diğer yandan da yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlı yöneticiler Atiba’nın veliahtını Almanya’da buldu.

Kerem Demirbay Beşiktaş'ın transfer listesinde

Ünlü Bild gazetesi, Kartal’ın Bundesliga’da Hoffenheim forması giyen gurbetçi Kerem Demirbay’ın transferi için girişimde bulunduğunu yazdı. 25 yaşındaki oyuncu sol ayaklı.

Dortmund’da yetişti

Zonguldaklı madenci bir ailenin oğlu olan Kerem Demirbay futbola Gelsenkirchen’de başladı.

İki yönlü oynayabiliyor

Dortmund’un alt yapısından yetişen genç yetenek Kaiserslautern, Düsseldorf ve Hamburg formalarını da giydi. 2016 yaz transfer sezonunda Hoffenheim’a 1 milyon 700 bin euroya gelen Kerem defansa dönük oynadığı gibi forvet arkasında da görev yapabiliyor.

Kerem Demirbay’ın 4 gol ve 6 da asisti var

Bu sezon Bundesliga’da (Alman Ligi) 22 maça çıkan Kerem Demirbay, 1686 dakika süre alırken 4 gol kaydetti, 6 da da asist yapmayı başardı.

Liverpool da Kerem Demirbay'ı takip ediyor

Bild gazetesi, Şampiyonlar Ligi’nde 5 maçta 2 asiste imza atan Kerem Demirbay’ı, İngiliz kulübü Arsenal’in de takip ettiğine haberinde yer verdi. Türkiye Milli Takımı’nı tercih edip etmeyeceği tartışılan Kerem 2017’de tercihini Almanya Milli Takımı lehine kullanmıştı. (Star)

Senin için hazırladığımız haberler