Beşiktaş, Augsburg’un stoperini transfer etti! Felix Uduokhai...

23.08.2024 - 21:05 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 21:09

Savunmaya mutlak bir transfer çalışması yapmak için çalışmalarına devam eden Beşiktaş , Augsburg’un stoperi Felix Uduokhai'yi transfer ettiği iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, Augsburg’un stoperini transfer etti! Felix Uduokhai...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu'nun ardından savunmasına bir takviye daha yapmak için harekete geçti. Kartal, kadrosuna Felix Uduokhai'yi kattığı iddia edildi.

Anlaşma tamam

SKY DE'nin haberine göre; Augsburg’un tecrübeli stoperi Felix Uduokhai, Beşiktaş’a transfer olmak üzere! Kulüpler 4 ile 5 milyon Euro arası bir bonservis karşılığında anlaştı. Bu hafta sonu son detaylar konuşulduktan sonra oyuncu büyük ihtimal Pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçecek.

Hafta içi gelecek

Haberde, Uduokhai'nin Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı, Pazartesi veya Salı günü sağlık kontrollerinden geçeceği de belirtildi.

Tesisleri gezdi

Beşiktaş, transfer döneminde daha önce Udokhai ile anlaşmış ve 26 yaşındaki futbolcu İstanbul'a gelerek Nevzat Demir Tesisleri'ni gezmişti.

3 gol 1 asist

2020'den bu yana Augsburg forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, Alman ekibinde çıktığı 124 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı.


Senin için hazırladığımız haberler