Beşiktaş Avrupa devlerinin gözdesini takımda tutuyor!

30.05.2024 - 20:16 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 20:46

EuroCup'taki temsilcimiz Beşiktaş EmlakJet adı EuroLeague ekipleri ile anılan Amerikalı skorer Jonah Mathews'u takımda tuttu. İşte detaylar...

Beşiktaş Avrupa devlerinin gözdesini takımda tutuyor!

AJANSSPOR-HABER

BKT EuroCup'taki temsilcimiz Beşiktaş EmlakJet sezonun bitimine sayılı gün kala iç transferde önemli bir hamleye imza attı.

Beşiktaş yıldız oyuncunun sözleşmesini uzattı

Beşiktaş resmi hesabından yaptığı açıklamada 26 yaşındaki skorer guard Jonah Mathews'un sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını duyurdu.

EuroLeague ekipleri de ilgileniyordu Beşiktaş'ta kalmayı seçti

Bu sezon siyah beyazlı forma ile gösterdiği performans ile Avrupa basketbolunda dikkatleri üzerine çeken 1.91'lik Mathews, EuroLeague ekiplerinin radarına girmişti.

İlgini Çekebilir
İşte Efes'te Clyburn yerine düşünülen isim!
Habere Git

Beşiktaş'a EuroLeague'den geldi

Sezon başında EuroLeague'in Fransız temsilcisi ASVEL'den Beşiktaş'a transfer olan Jonah Mathews bu sezon siyah beyazlı forma ile EuroCup'ta çıktığı 23 maçta; 14.8 sayı, 2.8 asist, 2.3 ribaunt ortalamaları ile yıldızlaştı.

Beşiktaşlı yıldızlar EuroLeague radarında

Öte yandan bu sezon Beşiktaş forması ile etkili performanslar gösteren Matt Mitchell ve Angel Delgado'da gelecek sezon EuroLeague'de boy gösterecek. 25 yaşındaki forvet Mitchell, Zalgiris Kaunas ile anlaşırken, Angel Delgado ile de bir ekibin ciddi anlamda ilgilendiği biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler