Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki şanssızlığını Lyon'da kırdı!

24.10.2024 - 23:41 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 23:57

UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Lyon'un konuğu oldu. Temsilcimiz bu sezonki ilk puanlarını tek golle aldı.

Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki şanssızlığını Lyon'da kırdı!

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 3. hafta maçında Park Olympique Lyonnais'te Fransız ekibi Lyon'un konuğu oldu. Siyah-Beyazlılar, karşılaşmada 3 puanı tek golle aldı.

3 puan tek golle geldi

UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında Lyon'un konuğu olan Beşiktaş, Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'in 71'inci dakikada bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti ve bu sezon Avrupa Ligi'ndeki ilk puanlarını aldı.

Şanssızlığını kırdı

Avrupa Ligi'nde bu sezon ilk maçında Ajax'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Beşiktaş, ikinci maçında sahasında Eintracht Frankfurt'a 3-1'lik skorla boyun eğmişti. Siyah-Beyazlılar, Lyon galibiyetiyle birlikte şanssızlığını kırdı.

Ligdeki sıralaması

Beşiktaş, bu sonuçla birlikte 36 takımın yer aldığı ve lig formatında oynanan Avrupa Ligi'nde 3 puanla 27'nci sıraya yükseldi.

Zaha forma giydi

Lyon'un sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, karşılaşmanın 72'nci dakikasında Ernest Nuamah'ın yerine oyuna girdi.

Rakip Malmö

Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'ndeki 4'üncü maçında Malmö ile 6 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler