Beşiktaş Yurtbay Seramik- Granitas-Karys Kaunas: 27-25 (Maç Sonucu-Özet)

06.11.2022 - 17:55 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 18:07

Hentbol EHF Erkekler Avrupa Kupası 2. tur rövanş maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik sahasında Litvanya ekibi Granitas-Karys Kaunas'ı 27-25 mağlup etti.

Beşiktaş Yurtbay Seramik- Granitas-Karys Kaunas: 27-25 (Maç Sonucu-Özet)

Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan ve ilk yarısı 15-15'lik eşitlikle tamamlanan maçı kazanan siyah-beyazlılar bir üst tura yükseldi.

Beşiktaş, turun dün oynanan ilk maçını da 31-21 kazanmıştı.

Müsabakaya; Enis Yatkın, E. Harun Hacıoğlu, Baran Nalbantoğlu, Genco İlanç, Ozan Arifoğlu, Emre Engin ve Şevket Yağmuroğlu ile başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarısını 15-15 eşitlikle geçtiği maçtan 27-25 galip ayrıldı.

En skorer isim E. Harun Hacıoğlu oldu

Beşiktaş Yurtbay Seramik Takımı, toplamda 58-46’lık skor ile EHF Avrupa Kupası’nda bir üst tura yükseldi. Maçtaki en skorer oyuncusu 10 gol kaydeden E. Harun Hacıoğlu olurken onu 4 golle Gökay Bilim ve 3 golle Eyüp Arda Yıldız takip etti.

"Üçüncü tura yükseldiğimiz için çok mutluyum"

Beşiktaş Yurtbay Seramik Takımı Başantrenörü Mehmet Korer Koral, siyah-beyazlıların EHF Avrupa Kupası’nda bir üst tura yükseldiği HC Granitas-Karys Kaunas maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Koral, “Öncelikle turu geçip üçüncü tura yükseldiğimiz için çok mutluyum. Takımla birlikte bir çıkış yakaladık. Bu durumu ligde de devam ettirip başarıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Burada her zaman bizi destekleyen Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş’e, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’ye ve çok değerli taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yolumuza daha fazla çalışarak devam edeceğiz” dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler