Batshuayi'den Memnun Olmayan Beşiktaş, Başakşehirli Okaka Transferinde

Akın Ungan
13.01.2022 - 14:20 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 14:53

Michy Batshuayi'den memnun olmayan Beşiktaş, transfer döneminde Domagoj Vida'nın ayrılması durumunda Medipol Başakşehirli Stefano Okaka ile görüşecek.

Batshuayi'den Memnun Olmayan Beşiktaş, Başakşehirli Okaka Transferinde

Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyen ve zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, sezon başında transfer ettiği Michy Batshuayi'nin gösterdiği performanstan memnun değil. Kara Kartal'ın, Medipol Başakşehir'in golcüsü Stefano Okaka ile temasa geçeceği iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş, ara transfer döneminde Domagoj Vida'nın takımdan ayrılması durumunda, Medipol Başakşehir'de oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Nijerya kökenli İtalyan forvet Stefano Okaka ile görüşecek.

Vida'dan 1.7 Milyon Euro yer açılacak

Vida'dan takımdan ayrılmasıyla, 1.7 Milyon Euro'luk boşluk kazandırmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar'ın, planlarının işlemesi halinde, hemen Okaka için girişimlere başlayacak.

Okaka hazır

Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir ile görüşmesi ve anlaşma sağlaması durumunda, Stefano Okaka'nın, Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

Stefano Okaka kimdir?

9 Ağustos 1989 doğumlu Stefano Okaka, futbola İtalya'nın Cittadella takımında başladı. Oradan Roma Altyapısı'na geçen Okaka, burada A Takıma kadar yükselmeyi başardı. Modena, Brescia, Fulham, Bari, Parma, gibi kulüplere kiralık olarak gönderilen forvet oyuncusu, son olarak kiralık olarak gittiği Parma'da kaldı. Önce Spezia Calcio'ya kiralanan futbolcu, ardından Sampdoria'ya bonservisiyle gönderildi. RSC Anderlecht, ardından Watford'a transfer olan 32 yaşındaki Okaka, Udinese'ye gitti. Son olarak Başakşehir ile imzalayan Stefano Okaka'nın güncel piyasa değeri, 3,10 Milyon Euro.

Okaka'nın karnesi

8 Eylül 2021 tarihinde, 1,50 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalayan Stefano Okaka, bu sezon 18 karşılaşmada görev aldı. Nijerya asıllı İtalyan forvet, çıktığı maçlarda 9 gol, 2 asist yaparak, dikkatleri üzerine çekti.

Senin için hazırladığımız haberler