Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: "Çok sinirliyim!"

12.01.2020 - 09:13 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 09:18

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: "Çok sinirliyim!"

Beşiktaş, devre arasında transfer yapamayacak. Bu açıklama siyah-beyazlı yönetici Erdal Torunoğulları'ndan geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi ise transfer yapamamalarıyla ilgili olarak sinirli. Çebi transfer yapamamalarına ilişkin neler söyledi? Detaylar haberde...

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması geldi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ismi siyah beyazlı ekiple anılan Cenk Tosun'un Crystal Palace'a transfer olmasını değerlendirdi.

Ahmet Nur Çebi, Cenk transferi için ne demişti?

Transfer açıklanmadan saatler önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, harcama limitleri konusunda yapılan itiraz sürecine ilişkin TFF'ye yüklenmiş ve "Cenk Tosun gündeme geldi. Ancak sorunlar, netleşmemesi federasyonun ağır hareket etmesinden kaynaklanıyor. Biz Cenk’e bir cevap vermedik. Federasyondan bir cevap alana kadar Cenk başka bir yere giderse çok üzülürüz. Faizler düşerse çok çok rahatlarız. En azından 1-2 oyuncu gelecek” demişti.

Kısa bir süre sonra Tosun imzayı attı

Bu açıklamadan yalnızca birkaç saat sonra Crystal Palace'a imza atan Cenk Tosun, Beşiktaş iddialarına noktayı koymuş oldu. 

Ahmet Nur Çebi: "Çok sinirliyim"

Konuyla ilgili Fanatik'e konuşan Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun'u transfer edememelerine ilişkin Çok sinirliyim. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum." dedi.

Kadrodaki isimler tutulacak

Beşiktaş, transfer yapamayacak. Ancak; siyah-beyazlılar kadroda bulunan futbolcuların ayrılmayacağını da duyurdu. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler