Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan flaş transfer açıklaması!

03.01.2018 - 21:05 | Son Güncellenme: 03.01.2018 - 21:05

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer açıklaması yaptı! İngiltere'de bulunan Orman, Cenk Tosun ve yapılacak takviyeler hakkında konuştu.

beIN SPORTS'ta yayınlanan Time Out programına telefonla bağlanan Orman, İngiltere'de bulunma sebebini açıkladı.

Fikret Orman Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle ilgili, "Buraya basketbola oyuncu transfer etmeye geldim, futbolla bir alakamız yok burada" şeklinde espri yaparken, "İşin şakası bir yana daha çok ara transfer için geldim. Bir-iki tane görüşmemiz var. Oyuncu satmak değil de, takıma takviye yapmak için geldim" ifadesini kulladı.

Fikret Orman transferde isim vermedi

Transferde isim açıklamayan başkan Orman, "Daha olmadan söylemek hem bizim stratejilerimizi bozuyor, hem de halka açık bir şirket olduğumuz için bunlar suç teşkil ediyor. Daha yapılmış bir şey yok, uğraşıyoruz. Bizde zaten transfer günlük olarak hareket etmiyor. Bugün yaptğımız Vida transferine biz geçen sene lig bitiminde başladık. Sezon başlamadan neticelendirmiştik; imzasını attık. Uzun çalışma gerekiyor. Sezon sonu ile alakalı yaptığımız şeyler de var, bu aralar yaptığımız şeyler de var" dedi.

Beşiktaş basketbolda transfer yapacak mı?

Basketbol takımına transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Fikret Orman, "Çok konululan isimler değil, sürprizler olabilir. Sezon sonu da olabilir. İlgilendiğimiz oyuncuların sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Görüştüğümüz isimler var. Sadece şu anla alakalı bir şey yaptığımızı sanmasınlar" diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler