Beşiktaş, Belçikalı forvetin peşinde

İsa Kethüda
16.06.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 18:23

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Liverpool forması giyen Belçikalı forvet Divock Origi'yi transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

Beşiktaş, Belçikalı forvetin peşinde

Forvet arayışlarını sürdüren ve Diego Costa ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Belçikalı forvet oyuncusu Divock Origi'yi de transfer listesine aldı. 

Fanatik'te yer alan habere göre; bu sezon hem İngiltere Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde taraftarını üzen Liverpool, gelecek sezonun kadro yapılanması hakkında somut adımlar atmaya başlıyor.

Origi ile yollar ayrılabilir

Bu anlamda ilk etapta gönderilecekler listesini belirleyen Merseyside ekibinde Divock Origi ile yolların ayrılması planlanıyor. Bu sezon çıktığı 17 maçta 1 gol ve 2 asist yapan Origi'nin, 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. 

Maaşı 3.5 milyon Euro

Bu şartlardan ötürü Kırmızılar'ın 26 yaşındaki golcüyü kiralık olarak göndermek istediği öğrenildi. Ada basınında yer alan haberlere göre senelik 3.5 milyon Euro maaşı bulunan Belçikalı yıldız ile ilgilinen kulüpler arasında Beşiktaş da yer alıyor.

Yarısını Liverpool yarısını Beşiktaş

Ancak yüksek maaş yükü ile Siyah-Beyazlı ekibin, farklı bir önerisinin olması bekleniyor. Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Origi'nin, 3.5 milyon Euro olan maaşının yarısını Kara Kartal, diğer yarısını ise Liverpool'ın ödemesi hedefleniyor. 

Teknik heyet istiyor

Eğer taraflar bu konuda el sıkışırsa, imza için adımlar atılacak. Öte yandan teknik heyetin de Devler Ligi nedeniyle Origi'yi kadroda görmeyi bir hayli istediği bildirildi. 

Forma giydiği takımlar 

26 yaşındaki oyuncu kariyerinde daha önce Lille ve Wolfsburg formaları da giymişti.  Belçika Milli Takım formasını da 29 kez giyen Origi, 3 gol ve 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler