Beşiktaş, Benfica'dan ikinci transferi için harekete geçti

19.07.2024 - 10:48 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 11:00

Yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Rafa Silva'nın ardından Benfica forması giyen bir başka yıldızı transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş, Benfica'dan ikinci transferi için harekete geçti

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, son olarak Portekiz temsilcisi Benfica'da forma giyen ve sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona ererek takımdan ayrılan Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, şimdi de Benfica'nın bir başka yıldızı için devreye girdi.

Beşiktaş'ta savunmaya takviye

Beşiktaş, gelecek sezon öncesi hücumunu Rafa Silva ve Ciro Immobile ile savunmasını ise Gabriel Paulista ile güçlendirdi. Siyah-Beyazlı kulüp, şimdi ise savunmanın sağına bir hamle daha yapmayı planlıyor.

Alexander Bah hamlesi

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta, Benfica'nın 26 yaşındaki sağ beki Alexander Bah'ı transfer etmek için girişimler başladı. Kartal'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un da Bah'ı çok beğendiği belirtildi.

Çıkan haberde Siyah-Beyazlıların, Bah için Portekiz ekibine kiralama teklifini ilettiği kaydedildi.

Kadroda düşünülmüyor

Haber detayında Benfica'nın yeni sezonda kadroda düşünmediği Danimarkalı yıldızın ayrılık ihtimalinin güçlü olduğu aktarıldı.

8 milyon Euro'ya transfer oldu

Alexander Bah, 2022-23 sezonunda Çekya'nın Slavia Prag takımından Benfica'ya 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Benfica karnesi

Benfica ile 74 maçta süre alan Bah, 3 kez ağları havalandırdı ve 11 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler