Beşiktaş ile Anlaşan Daniel Amartey İstanbul'a Geliyor!

Akın Ungan
20.07.2023 - 23:32 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 23:41

Son dakika | Championship'e düşen Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey, Beşiktaş ile anlaştı. Ganalı stoper İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş ile Anlaşan Daniel Amartey İstanbul'a Geliyor!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz akşam Lyanco'yu, bu akşam ise Jean Onana'yı İstanbul'a getiren Siyah-Beyazlılar takviyede gaza bastı.

Beşiktaş, Amartey'de sona yakın

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyuncular ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, bir futbolcunun transferini daha bitirmek üzere. 

Takviyelerin gecikmesi ve görüşülen oyuncuların ezeli rakipler ile imzalaması sonucu taraftarın tepkisini çeken Ahmet Nur Çebi yönetimi, Daniel Amartey'i resmen duyurmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Jean Onana, İstanbul'a geldi!
Habere Git

Amartey İstanbul'a geliyor

Bu sezon sonunda Championship'e düşen Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey, Beşiktaş ile anlaştı. Ganalı stoper, Siyah-Beyazlılar ile transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geliyor.

Uçak 5.30 sularında iniş yapacak

Beşiktaş, konu hakkında açıklama yaptı. Kulüpten, "Kulübümüzün transfer görüşmeleri yaptığı Daniel Amartey, Türkiye'ye geliyor. Daniel Amartey'i taşıyan uçak, bu sabaha karşı saat 05.30 sularında İstanbul Havalimanı'na iniş yapacaktır" denildi.

Amartey'in performansı

21 Aralık 1994 doğumlu Daniel Amartey, 2016 yılında Kopenhag'tan Leicester City'e 6.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Geçen sezon 24 resmi müsabakada görev alan Amartey, skor katkısı sunamadı. 28 yaşındaki stoper, 1 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler