Beşiktaş-Westerlo: 1-0 (Maç Sonucu-Özet)

İsa Kethüda
11.12.2022 - 20:32 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 21:11

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Belçika takımı Westerlo'yu mağlup etti. İşte maç sonucu ve detaylar.

Beşiktaş-Westerlo: 1-0 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, Gloria Sports Arena'da karşılaştığı Belçika ekibi Westerlo'yu Nathan Redmond'un 89. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. İngiliz sol kanat oyuncusu Redmond, siyah-beyazlı takımla bu sezon Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 1 asist, Türkiye Kupası'nda ise oynadığı 1 maçta 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Golde asisti ise Tayfur Bingöl yaptı.

Westerlo'da Halil Akbunar, Sinan Bolat ve Tavil Tagir maça ilk 11'de başladı ve ikinci yarı oyundan alındılar.

Beşiktaş'ın oynadığı hazırlık maçları

Bilindiği üzere, siyah-beyazlı 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada 3 hazırlık maçı yapmıştı. Siyah-beyazlı takım İstanbulspor'u 4-0, Karagümrük ile 1-1 ve Charleroi'yi 2-1 mağlup etmişti.

Beşiktaş'ın rakibi Giresunspor

Beşiktaş, son hazırlık maçını 15 Aralık Perşembe günü Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile oynayacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı S Sport ve S Sport + canlı olarak yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
10'lara yan bakılmıyor!
Habere Git

Beşiktaş Kupada Şanlıurfaspor'la karşılaşacak

Kara Kartal, hazırlık maçlarını tamamladıktan sonra 21 Aralık Çarşamba günü saat 21.00'de Türkiye Kupası beşinci turunda Şanlıurfaspor ile sahasında karşılaşacak. Maçı A Spor naklen yayınlayacak.

Beşiktaş, ligde Gaziantep FK'ya konuk olacak

Kupa maçından sonra ligde dönecek olan Beşiktaş, 25 Aralık Pazar günü saat 16.00'da Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş bu sezon oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 22 puan topladı ve 8. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Namağlup Galatasaray gol oldu yağdı: 13-1
Habere Git

Emre Kocadağ: "Çok ciddi oyuncuları bünyeye kattık"

Öte yandan, Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kocadağ, "İzlediğimiz transfer politikasına baktığımız zaman çok ciddi oyuncuları bünyeye kattık. İlk geldiğimiz sene kurduğumuz kadro ve Sergen Yalçın’la kazanılmış bir şampiyonluk var. Sonraki sezon belki de Türk Futbol tarihinin en çok bonservis ödenmiş oyuncularına düşük fiyatlara Beşiktaş forması giydirdik. 

"Güneş isterse transfer yaparız"

Şenol Güneş şu an kampta bir gözlem yapıyor. Transfer talebi olursa elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çalışırız. Elimizdekinden faydalanmak varken niye dışarıdan alalım. Faydalanamıyor ve değiştirmemiz gerekiyorsa o zaman transfer yaparız" dedi. Kocadağ'ın tüm açıklamalarını okumak için tıkla.

Senin için hazırladığımız haberler