'Beşiktaş, Boateng'i paketledi'

24.07.2020 - 10:39 | Son Güncellenme: 24.07.2020 - 10:45

Kevin-Prince Boateng'in Beşiktaş'tan ayrılışı Gana ve İtalya'da da haber oldu. Boateng, Beşiktaş'tan neden ayrıldı? İtalyan ve Gana basını futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılığı için hangi ifadeleri kullandı?

'Beşiktaş, Boateng'i paketledi'

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Devre arası transfer döneminin son gününde Beşiktaş’a transfer olan Kevin-Prince Boateng ile yollar ayrıldı. Futbolcu, Nevzat Demir Tesisleri’nde takım arkadaşlarına ve teknik heyete veda etti. Boateng’in Beşiktaş’tan ayrılışı sadece Türkiye basını değil, İtalya ve Gana basınında da yer aldı. İşte detaylar…

Gana basınında Boateng’in ayrılığı yer aldı

Beşiktaş’a İtalyan ekibi Fiorentina’dan kiralık olarak transfer edilen Boateng, Beşiktaş’a veda etti. Gana basını, 33 yaşındaki futbolcunun ayrıldığını duyururken, Fenerbahçe maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giymeden siyah-beyazlılara veda ettiğini yazdı.

Çarpıcı ifade: “Beşiktaş, Boateng’i paketledi”

İtalyan basınında ise Boateng ile ilgili dikkat çeken bir başlık atıldı. Fiorentina’ya yakın bir internet sitesi, “Beşiktaş, Boateng’i paketledi ve Fiorentina’ya gönderdi” ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

Veda fotoğraflarına yer verdiler

Yine Çizme basınında yer alan bir başka haberde, Boateng’in Beşiktaş’tan ayrılığının bir twitter mesajı ve veda fotoğraflarıyla duyurulduğuna yer verildi.

Kardeşi bol şans diledi

Öte yandan Boateng’in Pazar günü Türkiye’den ayrılacağı haberleri de İtalyan basınında yer aldı. Jerome Boateng, kardeşinin ayrılığı sonrasında Kevin-Prince Boateng’e şans diledi.

Boateng’in eşi hamile, ikinci çocuk geliyor…

Bu arada Boateng’in eşi Melissa Satta ikinci kez ebeveyn olacaklarını doğruladı. Boateng, ikinci kez baba olma sevincini yaşayacak. Şu an için bebeğin cinsiyetinin belli olmadığı da ifade edildi.

Boateng Beşiktaş’ta kaç gol attı?

2019-20 sezonunun ilk bölümünde Fiorentina’da 15 maçta 1 gol atan Boateng, Beşiktaş’ta ise 11 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Futbolcunun maliyeti, Beşiktaş tarafından açıklanmamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler