Beşiktaş 11'i belli oldu; derbi kahramanı yedek

04.12.2020 - 09:04 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 18:52

Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş bu akşam evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Favori gösterilmemesine karşın hem Başakşehir hem de Fenerbahçe'yi yenen Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, 3'te 3 yapmanın peşinde. Beşiktaş-Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş-Kasımpaşa maçı öncesi tüm gelişmeler...

Beşiktaş 11'i belli oldu; derbi kahramanı yedek

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig’in 11.haftasında bu akşam sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar evinde 3 puanı almak ve 3’te yapmak istiyor. İki takımın muhtemel 11’inde kimler var? İşte maç öncesi tüm detaylar…

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren favori gösterilmediği maçlarda önce Başakşehir ardından da Fenerbahçe’yi yenen Beşiktaş ile Kasımpaşa bu akşam saat 19:30’da karşılaşacak. Vodafone Park’ta oynanacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşma beIN Sports’tan naklen yayınlanacak. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasında tüm gelişmeler Ajansspor’da olacak.

İki takımdaki eksikler

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Josef de Souza, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Hasic ve cezalı olan Cyle Larin bu maçta oynayamayacak. Kasımpaşa’da ise koronavirüs testi pozitif çıkan Aytaç Kara takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş ve Kasımpaşa’nın ligdeki durumu

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş bir haftayı BAY geçmesine karşın 16 puanla 4.sırada yer alıyor. Mehmet Altıparmak’ın ardından İrfan Buz ile de yollarını ayıran ve yeniden Fuat Çapa ile anlaşan Kasımpaşa ise Beşiktaş’ın bir basamak altında 15 puanla 14. sırada bulunuyor.

11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Utku, Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan, Atiba, Dorukhan, Mensah, Ghezzal, N'Koudou, Aboubakar.

Kasımpaşa: Ramazan, Sadiku, Brecka, Hadergjonaj, Yusuf, Tirpan, Carius, Hajradinovic, Koita, Koomson, Hodzic.

Senin için hazırladığımız haberler