Beşiktaş bugün yeni hocasını oyluyor! İşte 3 favori...

13.12.2021 - 08:12 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 09:29

Ligde Sergen Yalçın'sız ilk maçında Kayserispor'u sahasında 4-2 yenen Beşiktaş'ta gündem yeni teknik direktörün belirlenmesine döndü.

Beşiktaş bugün yeni hocasını oyluyor! İşte 3 favori...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, bugün yeni teknik direktörünü seçecek. Sergen Yalçın'ın görevden ayrılmasından sonra hoca arayışını Beşiktaş Futbol AŞ Genel Direktörü Ceyhun Kazancı yaptı. 

Ceyhun Kazancı Pinherio'yu istiyor

Başarıya aç, genç oyunculara önem veren yeni nesil hoca olarak tabir edilen isimlere yönelen Kazancı, Daniel Farke ve Bruno Pinheiro ile temasa geçti. Sezon ortası çalışmaya sıcak bakmayan Alman teknik adam Farke elenince geriye Portekizli Pinheiro kaldı.

Başkan Çebi, 3 hoca adayını yönetim kurulunda oya sunacak

Kazancı tercihinin Pinheiro olduğunu belirterek başkana sundu. Yerli teknik adam seçenekleri de ikiye indirildi. Bu isimler de Okan Buruk ve Şenol Güneş. Daha önce Beşiktaş'ta 4 yıl çalışan Güneş'i özellikle başkan Ahmet Nur Çebi'nin istediği biliniyor. Ama Çebi yine de 3 adayı bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında oya sunacak. 

Buruk istiyor, Palut'un adı da geçiyor

Öte yandan Vole Yorumcusu Ali Ece, "Okan Buruk ile konuştum. Beşiktaş'ta çalışmayı istediğini söyledi" dedi. Beşiktaş forması da giyen Buruk, Medipol Başakşehir'i şampiyon yaptı. 

TRTSpor yorumcusu Tarık Üstün ise, "Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un adının geçtiğini de duydum" dedi.

BRUNO PİNHEİRO KİMDİR?

45 yaşındaki Bruno Pinheiro, antrenörlük kariyerine Benfica altyapısında başladı. Portekizli teknik adam Belenenses, Electrico gibi kulüp takımları ve Katar U19 ve U20 milli takımlarını çalıştırdı. Pinheiro, Estoril'den önce Belçika'nın Eupen takımında yardımcı antrenörlük yapıyordu.

Bruno Pinheiro, geçen sezon göreve geldiği Estoril'i 2. Lig'de 1. Lig'e çıkarmıştı. Başarılı performansını bu sezon da sürdüren Pinheiro'nun Estoril'i Porto, Sporting, Benfica ve Braga'nın ardından Portekiz Ligi'nde 5. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler