(Yazılı Özet) Dinamo Kiev-Beşiktaş Maç Sonucu: 2-3

Burak Alaca
24.08.2023 - 22:04 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 22:27

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off ilk maçında Dinomo Kiev'i yeni transferi Kazak futbolcu Bahtiyar Zaynutdinov'un dördüncü uzatma dakikasında attığı golle 3-2 mağlup etti.

(Yazılı Özet) Dinamo Kiev-Beşiktaş Maç Sonucu: 2-3

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi play-off eşleşmesinde temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev'in konupu oldu. İki tarafa da bir gidip bir gelen maçtan galip ayrılan taraf 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu ve tur için avantajı kaptı.

Yeni transfer ilk maçtan "Bahtiyar" etti

Beşiktaş'ın Rus ekibi CSKA Moskova'dan transferini duyurduğu 25 yaşındaki Kazak oyuncu Bakhtiyor Zaynutdinov karşılaşmanın 46. dakikasında Arthur Masuaku'nun yerine oyuna girerek siyah beyazlı forma ile ilk resmi maçına çıktı. 90+4 bir diğer yeni transfer Milot Rashica'nın önüne yuvarladığı topta ağları bulan Zaynutdinov takıma galibiyet golünü getirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Pendikspor maçının tekrarını istedi!
Habere Git

Aboubakar bu kez affetmedi

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük maçının 48. dakikasında kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, bugün kullandığı vuruşta top ve Dinamo Kiev kalecisi Buschan'ı ayrı köşelere yolladı.

Colley bu kez saydırdı

Geçtiğimiz hafta Süper Lig'de oynanan Pendikspor maçının 74. dakikasında Omar Colley'in kafa golü topun dışarıdan geldiği gerekçesi ile sayılmamıştı. Gambiyalı yıldız bugün Ukrayna ekibi karşısında takımının ikinci golünü yine şık bir kafa vuruşu ile kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Emre Kocadağ, PFDK'ya sevk edildi!
Habere Git

Dinamo Kiev evine hasret

Ukrayna ile Rusya arasında 2021'den bu yana süren diplomatik kriz nedeniyle Dinamo Kiev, Beşiktaş'ı Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Arena Giuleşti'de konuk etti.

Senin için hazırladığımız haberler