Beşiktaş Burak Yılmaz ile İstanbulspor maçına hazırlanacak

Akın Ungan
06.10.2023 - 13:50 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 13:58

Şenol Güneş, Lugano yenilgisi sonrası Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelerek istifa etti. Beşiktaş, İstanbulspor maçına Burak Yılmaz ile hazırlanacak

Beşiktaş Burak Yılmaz ile İstanbulspor maçına hazırlanacak

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde dün oynanan Lugano maçını 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş istifa etti. Ahmet Nur Çebi yönetimi ise olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Güneş'in istifasının ardından takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu.

Burak Yılmaz geçici olarak başa geliyor

Şenol Güneş'in istifasının ardından Beşiktaş'ın başına, sezon öncesi antrenörlük kariyerine Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz'ın geçeceği öğrenildi.

İstanbulspor maçına Burak Hoca hazırlıyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz, takımı İstanbulspor maçına hazırlıyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak?
Habere Git

Sabahki idman Burak Yılmaz yönetiminde

Maçın hazırlıkları bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanla başladı. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Burak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon yaparak günü tamamladı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki Süper Lig maçının 8 Ekim Pazar günü, saat 16.00'da başlaması planlandı.

Senin için hazırladığımız haberler