"Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın yerini nasıl dolduracak?"

23.07.2020 - 21:15 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 21:26

"Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın yerini nasıl dolduracak?"

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN MANŞET programında futbol gündemini ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray'daki transfer gelişmelerini değerlendirdi.

"Gustavo dert ediyor"

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'den ayrılma iddiaları ve Miha Zajc hakkında konuşan Demirkol, "En önemlisi, Luiz Gustavo gitmek istiyor mu, istemiyor mu? Sakatlandığı maça kadar en çok savaşan adamdı, dert ediyordu. Bizim anlamadığımız bir problem sanırım Zajc'la ilgili. Ben de potansiyelli olduğunu ve kullanılabileceğini düşünüyordum ama hiç öyle durmuyor." dedi.

"Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın yerini nasıl dolduracak?"

Burak Yılmaz'ın Lille'e transfer olma durumunu yorumlayan Mehmet Demirkol, "Belli bir rotasyon içinde başarılı olabileceği bir lig ve kulüp. Tabii, Beşiktaş nasıl dolduracak orayı? Burak kalitesinde bir golcü bulmak kolay değil, Burak'ın maaşını verebilmek de çok mümkün değil." ifadelerini kullandı.

"Dorukhan iyi performans yaptı ama..."

Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş'taki durumu hakkında Şenol Güneş'siz performansının görülmediğini vurgulayan Demirkol, "Dorukhan, geçen sezonun en parlak orta saha oyuncuları performanslarından birini ortaya koydu ama Şenol Güneş'siz performansını bilmiyoruz. Şenol Güneş'li, Şenol Güneş'siz performanslar fark edebiliyor." şeklinde konuştu.

"Fatih Terim, Arda'yı istiyor"

Arda Turan'ın son durumu hakkında da yorum yapan Demirkol, "Arda Turan, daha futbol oynayabilir ama kendisi istiyor mu bunu bilmiyoruz. Başakşehir'den ona daha uygun bir sahne olabilir miydi? Mümkün değildi. Orada oynayacağı oyunla, gideceği takımdaki transferi tartışılmazdı. Bu yaşta, 1.5-2 sene oynamamazlık olmuyor. Fatih hoca, anlaşılan o ki Arda'yı istiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler