Beşiktaş camiası ikiye bölündü! Orhan Ak...

18.08.2019 - 11:26 | Son Güncellenme: 18.08.2019 - 08:30

Beşiktaş camiası ikiye bölündü! Orhan Ak...

Beşiktaş, Süper Lig'in 1. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 3-0 kaybederken Orhan Ak krizi devam etti. Siyah-beyazlı taraftarların tepkisi üzerine Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak, mücadeleyi locadan takip etmek zorunda kaldı.

Orhan Ak, maçı locadan takip etmek zorunda kaldı

Siyah-beyazlı taraftarların Orhan Ak konusundaki tepkisi sürüyor. Abdullah Avcı'nın yardımcısını Beşiktaş'ta görmek istemeyen taraftarlar, olumsuz tezahüratlar yaptı ve Orhan Ak, Başkan Orman'ın isteğiyle maçı locadan takip etti.

Orhan Ak krizi camiayı ikiye böldü

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinin ise Orhan Ak konusunda yaşanan krizin devam etmemesi gerektiği fikrini savunuyor. Ancak; camia Orhan Ak konusunda bölündü.

Orhan Ak'a destek çıkanlar var

Bazı Genel Kurul Üyeleri, "Abdullah Avcı sonuçta bir ekip kurdu ve bu ekip içinde Orhan Ak var. Konuyu kriz boyutuna getirmemek lazım" yorumunu yaptı.

"Özrünü samimi bulmuyorum" diyenler de azımsanmayacak boyutta

Eski yöneticiler ise, "Hiç kimse Beşiktaş'ın üstünde değildir. Orhan Ak'ın göreve gelmesi yanlıştı. Ayrıca çıktı özür diledi ama bu özrü tepkiler sonrası diledi. O yüzden samimi bulmuyorum. Orhan Ak'ın yerinde olabilecek bir sürü Beşiktaşlı futbol adamı var" değerlendirmesini yapıyor. Beşiktaş yönetiminin Orhan Ak konusuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmayı düşündüğü iddia ediliyor.

Eibar maçında Orhan Ak'a saldırı girişimi olmuştu

Hatırlanacağı üzere, Beşiktaş'ın Avusturya kampında Eibar'la oynanan maçın ardından Siyah Beyazlı taraftarlar Beşiktaş kulübesinin etrafını sarmış ancak yetkililer ve sağ duyulu diğer taraftarlar sayesinde olay büyümeden sonlanmıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler