Beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

11.09.2024 - 19:04 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 19:07

Son dakika | Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş Kulübü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. İşte detaylar.

Beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

AJANSSPOR HABER

2023/24 sezonunu Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa şampiyonluklarıyla tamamlayan Beşiktaş, iki kupayla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Erdoğan'dan açıklama

Erdoğan, "Ülkemizin en köklü ve başarılı kulüplerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı Sayın Hasan Arat’la birlikte yönetim kurulu üyelerini ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan tarafından yayınlanan açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı: "121 yıllık tarihinde kazandığı başarılarla, yetiştirdiği nice sporcuyla ve Türk sporuna yaptığı katkılarla gönüllerde müstesna bir konuma sahip olan Beşiktaş’a, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Beşiktaş taraftarlarına selamlarımı iletiyorum"

Beşiktaş'tan teşekkür

Beşiktaş Kulübü tarafından ise "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nazik kabulleri ve iyi dilekleri için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak gönülden teşekkürlerimizi sunarız" açıklaması yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler