Beşiktaş'ın İstediği Mustafa Eskihellaç, Gaziantep FK'ya Transfer Oldu

Salim Manav
23.07.2022 - 12:27 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 20:08

Beşiktaş'ın ocak ayında kadrosuna katmak istediği Yeni Malatyasporlu Mustafa Eskihellaç, Süper Lig takımı Gaziantep FK'ya transfer oldu. İşte bonservis bedeli ve anlaşma detayları...

Beşiktaş'ın İstediği Mustafa Eskihellaç, Gaziantep FK'ya Transfer Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Beşiktaş ve Konyaspor'un geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Yeni Malatyaspor'un 25 yaşındaki futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ın yeni adresi belli oldu.

Gaziantep FK'den açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen 25 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi. Açıklamada, "27 Temmuz'da Gaziantep'e gelerek çalışmalara katılacak olan Mustafa Eskihellaç'a kulübümüze 'Hoş geldin' diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Güney ekibi, oyuncunun kulübü Y. Malatyaspor ile 14 Milyon TL bonservis ücreti ve %15 sonraki satıştan pay üzerinden anlaşma sağladı.

Mustafa Eskihellaç'ın performansı

Sağ ve sol kanatta görev alabilen 25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 31'i Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 32 maça çıktı ve 3 gol ile 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler