Beşiktaş, Dele Alli'nin alternatifini İtalya'dan buldu

22.08.2022 - 14:16 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 18:44

Premier Lig ekibi Everton'dan Dele Alli'yi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, transferde pürüz çıkması ihtimaline karşı alternatifini buldu. İşte detaylar...

Beşiktaş, Dele Alli'nin alternatifini İtalya'dan buldu

Ligde ilk 3 hafta sonunda 7 puan toplayan Beşiktaş'ta forvet arkası için transfer çalışmaları sürüyor.

Siyah beyazlıların transfer listesinde ilk sırada yer alan isim Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen 26 yaşındaki Dele Alli. Kartal, yıldız oyuncunun transferinde sorun çıkması halinde alternatifini de belirledi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Koray Günter için pazarlıklar başladı!
Habere Git

Kartal'ın alternatifi Ante Coric

A Spor'un İtalyan basınında derlediği habere göre, Beşiktaş, Roma'da forma giyen 25 yaşındaki Ante Coric'i kadrosuna katmak istiyor. Roma'nın da sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Hırvat futbolcuyu bonservisiyle bir takıma göndermek istediği kaydedildi.

Geçen sezon Zürih'te kiralık oynadı

Beşiktaş'ın, 25 yaşındaki orta saha için soruşturma yaptığı ve oyuncuya yoğun ilgi gösterdiği vurgulandı. Geçen sezon FC Zürich'te kiralık olarak boy gösteren Coric, 23 maça çıktı. Coric, 23 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistle oynadı. Güncel piyasa değeri 800 bin Euro.

1.76 boyundaki futbolcu kariyerinde, NK Olimpija, Dinamo Zagreb, UD Almería ve VVV-Venlo gibi ekiplerde de boy gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler