Beşiktaş, Dele Alli'nin Yerine Nicolae Stanciu'yu Transfer Listesine Aldı

Orhan Gülek
01.01.2023 - 14:41 | Son Güncellenme: 01.01.2023 - 15:08

Beşiktaş, performansından memnun olunmayan Dele Alli'nin yerine Çin Ligi'nden Wuhan Tree Towns'ta forma giyen Nicolae Stanciu'yu transfer gündemine aldı.

Beşiktaş, Dele Alli'nin Yerine Nicolae Stanciu'yu Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, yeni yılda transfer bombalarını patlatmak için düğmeye bastı. Teknik direktör Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda harekete geçen yönetim, performansından memnun olunmayan Dele Alli'nin yerine Çin Ligi'nden Wuhan Tree Towns'ta forma giyen Nicolae Stanciu'yu transfer gündemine aldı.

Şenol Güneş istedi! Dele Alli gidiyor Stanciu geliyor

Süper Lig'de 2022 yılını Adana Demirspor galibiyetiyle bitiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Fotomaç'ın haberine göre Teknik Direktör Şenol Güneş'in Dele Alli'den umudu kesmesi ve yönetimden 10 numara transferi istemesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı kurmaylar Çin Ligi takımlarından Wuhan Tree Towns'ta forma giyen Nicolae Stanciu'yu gündemine aldı. 

Stanciu'ya kiralama teklifi

Devre arasında kadrosunu güçlendimek isteyen Kartal, Çin Ligi'nin sona ermesini değerlendirerek, Rumen yıldız için kulübüne kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Serie A ekipleri Beşiktaşlı oyuncuyu gözüne kestirdi
Habere Git

Nicolae Stanciu'nun performansı

Nicolae Stanciu, Wuhan'da gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. 29 yaşındaki yıldız oyuncu Wuhan'da bu sezon 27 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 12 gol, 10 asistle skorer bir performansa imza attı. 

Nicolae Stanciu'nun milli takım performansı

On numara mevkisinin dışında sağ kanat ve merkez orta sahada görev yapabiliyor. Romanya Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden olan yıldız oyuncu milli forma ile 56 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 11 gollük bir performans ortaya koydu. 

Adı Galatasaray'la da anılmıştı

Yıldız oyuncunun takımıyla sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Stanciu bir dönem Galatasaray'ın gündemindeydi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Ozan Tufan'ı transfer mi ediyor? Hull City'den ilk açıklama
Habere Git

Dele Alli, eleştiri oklarının hedefinde

Öte yandan Beşiktaş'ta Dele Alli, taraftarın eleştiri odağında. Son olarak siyah beyazlı ekibin  Şanlıurfaspor ile karşılaştığı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş tribünleri, oyundan çıkarken Dele Alli'ye büyük tepki göstermişti. 

Ne olmuştu?

Şanlıurfa karşısında ilk dakikalarda iki gol birden yiyen Beşiktaş'ta oyuncuların reaksiyon göstermemesi üzerine Şenol Güneş, iki erken değişiklik yapmıştı. 29. dakikada Atiba yerine Tayyip Talha, Dele Alli yerine Gedson Fernandes oyuna dahil oldu.

Beşiktaş tribünleri, oyundan çıkarken Dele Alli'ye büyük tepki gösterdi. İngiliz oyuncunun moralsiz olduğu da gözlendi.

Senin için hazırladığımız haberler