Kayserispor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

01.05.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 15:06

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında bugün Yukatel Kayserispor ile karşı karşı gelecek. Siyah beyazlılar Valerien Ismael yönetiminde 2. galibiyetini almak istiyor.

Kayserispor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde geçen hafta Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Beşiktaş; 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgiyle 51 puan elde etti. Yukatel Kayserispor ise 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgiyle 43 puan topladı.

 

Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan lig mücadelesini Beşiktaş, evinde 4-2 kazandı. Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde iki takım bir kez daha karşı karşıya gelirken, Yukatel Kayserispor rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Kayserispor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki saat 16.00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor Beşiktaş maçının hakemi kim?

Karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Oğuzhan Aksu.

 

Kayserispor Beşiktaş maçının VAR hakemi kim?

Kayserispor - Beşiktaş maçının VAR hakemi olarak Çağdaş Altay atandı. AVAR'da ise Ali Saygın Ogel ve ve Adem Cinek görev yapacak.

11'ler belli oldu

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Attamah, Kemen, Bertolacci, Ramazan, Thiam, Gavranovic


Beşiktaş: Ersin, Welinton, Serdar, Montero, Rosier, Atiba, Emirhan, Rıdvan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Hırvat oyuncu Kayseri maçında yok!
Habere Git

Kayserispor Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş'ta kart cezalı Josef de Souza ile antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası uyluk iç tendonunda ödem tespit edilen Domagoj Vida da Kayserispor'a karşı takımdaki yerlerini alamayacak. Can Bozdoğan, Mehmet Topal, Gökhan Töre ve Umut Meraş da maç kadrosunda yer almadı.

Kayserispor'da ise Mensah dışında eksik bulunmuyor.

13 oyuncu ceza sınırında

Beşiktaş'ta maç öncesi Miralem Pjanic, Francisco Montero, Atiba Hutchinson, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Cyle Larin ve Oğuzhan Özyakup sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde 36. haftada Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Ev sahibi Kayserispor da ise Hosseini, Silviu Lung ve Olivier Kemen sarı kart sınırında bulunan futbolcular.

Valerien Ismael 5. maçına çıkır

Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin yerine göreve getirine Fransız teknik direktör Valerien Ismael, siyah beyazlı takımın başındaki 5. maçına çıkacak. Ismael'in ilk maçında Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kartal, ikinci maçında Alansayspor'u 4-1 yenmiş, 3. sınavında Giresunspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Valerien Ismael'in öğrencileri ligde geçen hafta ise iç sahada Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup oldu.

  

Beşiktaş ile Kayserispor 52. randevuda

Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de 52. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 51 maçta Beşiktaş 30, Kayserispor 12 galibiyet aldı, 9 müsabaka da berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakibine 86 gol atarken, kalesinde 54 gol gördü.

Kayseri'deki maçlar

Beşiktaş ile Kayserispor arasında Kayseri'de yapılan maçlarda ev sahibi ekibin galibiyet sayısında bir farkla üstünlüğü bulunuyor. Kayseri'de ev sahibi ekip 10, Beşiktaş 9 galibiyet elde ederken, 6 karşılaşma da berabere tamamlandı. Siyah-beyazlılar deplasmanda 26 gol atarken, rakibinin 31 golüne engel olamadı. Geçen sezon Kayseri'de oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

En farklı skorlu galibiyetler

Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda rakibini İstanbul'da 4-0 yenerek, rekabetteki en farklı skorlu sonucu elde etti. Kayserispor ise 2006-2007 sezonunda Kayseri'deki müsabakayı 3-0 kazandı. Bu arada, 2010-2011 ve bu sezon İstanbul'da Beşiktaş'ın 4-2'lik galibiyetleriyle biten iki maç, taraflar arasındaki en gollü karşılaşmalar oldu.

Senin için hazırladığımız haberler