Beşiktaş, Fenerbahçe Derbisine Hazırlanıyor! Şenol Güneş'ten Sakatlık Açıklaması

Akın Ungan
30.03.2023 - 23:57 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 00:13

Beşiktaş, Süper Lig'de oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı olan oyuncular hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş, Fenerbahçe Derbisine Hazırlanıyor! Şenol Güneş'ten Sakatlık Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak dev derbi öncesi Siyah-Beyazlı takım hazırlıklarını sürdürdü.

Tayyip Talha idmana katıldı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idmanda derbinin taktiği çalışıldı. Siyah beyazlılar için sevindirici olan gelişme Tayyip Talha Sanuç'un takım antrenmanına katılması oldu.

Saiss'in durumu yarın belli olacak

Milli takımdan sakatlıkla dönen Romain Saiss salonda çalışırken, kesin durumu yarın belli olacak. Muleka ve Masuaku ise yarınki idmana katılacak.

İlgini Çekebilir
Kocadağ: "Lig böyle devam ederse o kayığın içine TFF'yi de bindirmiş oluruz"
Habere Git

Fenerbahçe maçının taktiği çalışıldı

Takım toplantısıyla başlayan antrenman, kondisyon hareketleri ve el ile oynanan dar alan oyunuyla devam etti. İdmanın ikinci bölümünde Fenerbahçe maçının taktiği çalışıldı.

Şenol Güneş'ten açıklama

Basın mensuplarına antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, takımın son durumu ile ilgili bilgi verdi. Güneş, sakatlığı bulunan oyuncular hakkında konuştu.

"Masuaku ve Muleka şu anda yolda, Saiss geldi ama sıkıntısı var"

Şenol Güneş, "Şu anda milli takımdan daha tam gelemeyen oyuncularımız var. Masuaku ve Muleka şu anda yolda. Saiss geldi ama sıkıntısı var, bakıyoruz ona" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ghezzal: "Hatay ve Gaziantep maçlarındaki durum değişirse şampiyonluk hedefleriz"
Habere Git

"Colley yorgun, Tayyip'in durumuna bakacağız"

Güneş, "Omar Colley gibi yorgun gelenler var. Tayyip bugün antrenmana katılacak onun durumuna bakacağız, değerlendireceğiz. Saiss'in ciddi olup olmadığına yarın bakacağız. Bugün geldi yorgun ve ağrıları var" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler