Beşiktaş ‘dev’ golcünün peşinde!

20.01.2021 - 14:01 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 14:11

Beşiktaş transfer haberleri...Mandzukic’i Milan’a kaptıran Beşiktaş’ta golcü arayışları devam ediyor. Son iddialara göre Beşiktaş’ın yeni hedefi 1.Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg forması giyen kule forvet Daniel Ginczek. Ginczek Beşiktaş’a mı transfer olacak? Daniel Ginczek kimdir? İşte detaylar…

Beşiktaş ‘dev’ golcünün peşinde!

Forvet bölgesine oyuncu almak isteyen Siyah-Beyazlılar, Hırvat yıldız Mario Mandzukic’i Milan’a kaptırmıştı. Başka isimlere yönelen Kara Kartal ile ilgili bir transfer iddiası daha ortaya atıldı. İddialara göre, Beşiktaş’ın yeni hedefi Wolfsburg’un 1,91’lik santraforu Daniel Ginczek.

Milliyet’in haberine göre, menajerler kule ve iş bitirici bir santrafor arayan Beşiktaş'ın önüne 1.Bundesliga takımlarından Wolfsburg'un golcüsü Daniel Ginczek'i getirdi.

29 yaşındaki golcü futbolcuyu Schalke 04'ün de istediğini belirten menajer, yönetici Emre Kocadağ'a, "Oyuncum Mario Gomez'ın Beşiktaş'ta yaptıklarından çok etkilenmiş" diyerek teklif gelirse kabul edebileceklerini belirtti. Alman futbolcu ile ilgili son kararı teknik adam Sergen Yalçın verecek.

Öte yandan Beşiktaş’ın Ginczek transferindeki rakibi Schalke 04, geçtiğimiz gün santrafor mevkiine eski oyuncusu Klaas-Jan Huntelaar’ı transfer etmişti.

Gelsenkirchen ekibinin kadrosunda Gonçalo Paciência, Ahmed Kutucu, Klaas-Jan Huntelaar, Luca Schuler ve son kazandıkları Hoffenheim karşılaşmasında 3 gol atan Matthew Hoppe gibi geniş bir santrafor havuzu bulunuyor.

Daniel Ginczek kimdir?

13 Nisan 1991 tarihinde Almanya’da doğan yıldız futbolcu, kariyerine SC Neheim takımının altyapısında başladı.

2006 yılında Almanya’nın dev kulüplerinden Borussia Dortmund’un U17 takımına transfer olan golcü oyuncu, sırasıyla Dortmund’un U19, II ve A takımlarında forma giydi.

2011 yazında VfL Bochum takımına kiralanan oyuncu, kiralık sözleşmesi bittikten sonra ertesi yıl St. Pauli takımına kiralandı.

St.Pauli macerası bittikten sonraki durağı Nürnberg oldu. Nürnberg bu transfer için Dortmund’a 1,5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

1 yıl Nürnberg’de forma giydikten sonra, Stuttgart’a 2,5 milyon Euro bedelle transfer oldu.

Daniel Ginczek, 1,91 boyunda ve santrafor mevkiinde oynuyor.

Öte yandan Alman yıldız, bu sezon Wolfsburg forması ile 9 maça çıkarken, 1 gol, 1 de asist kaydetti.

Ginczek, kariyerinde çıktığı 334 maçta ise, 141 gol atıp, 44 asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler