Beşiktaş, devre arasında forvet transferi yapacak mı?

16.10.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 18:02

Beşiktaş forvet transferi yapamadığı yönünde eleştirilmişti. Eleştirilerden rahatsız olduğunu ifade eden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarlara müjdeli haberi verdi. Beşiktaş santrfor transferi yapacak. Çebi, tarihi açıkladı.

Beşiktaş, devre arasında forvet transferi yapacak mı?

DETAY HABER-AJANSSPOR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni transferlerle birlikte basın toplantısı düzenledi. Çebi, forvet transferi konusunda dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Beşiktaş santrfor transferini ne zaman yapacak? İşte yanıtı…

“Transfer yapılmadığı algısından rahatsızız”

Beşiktaş’ın transfer yapmadığı yönünde bir algı oluşturulduğunu ve bunun kendilerini rahatsız ettiğini dile getiren Çebi, forvet transferi konusunda tarih verdi.

“Ocak ayında forvet transferi yapacağız”

Buna göre; Beşiktaş devre arası dönemde forvet transferini yapacak. Çebi, “Beşiktaş’ın almak istediği oyuncuyu şu takım’ aldı yaklaşımı hoş değil. Bir tek santrfor bölgesini eksik yaptık. Ocak ayında onu da tamamlayacağız. Elimizdeki imkânlarla Beşiktaş için en iyisini yaptık. Bunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Gündeme son gelen isim Nikola Kalinic olmuştu

Bu sezon başında eski oyuncusu Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katan Beşiktaş, hatırlanacağı gibi son olarak Beşiktaş Nikola Kalinic’i transfer etmek istemişti. Ancak; bu transfer gerçekleşmemiş ve oyuncu İtalyan ekibi Verona ile sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler