Beşiktaş, dünya devinden gelen Semih Kılıçsoy teklifini reddetti! İşte önerilen bonservis ücreti...

21.10.2024 - 14:32 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 14:45

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor. İtalyan devi Milan'ın siyah beyazlılara Semih için teklif yaptığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş, dünya devinden gelen Semih Kılıçsoy teklifini reddetti! İşte önerilen bonservis ücreti...

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Semih Kılıçsoy, uzun bir aradan sonra takımının ligde dün oynadığı Konyaspor maçında ilk 11 başladı.

İtalya'dan talip çıktı

Yaz transfer döneminde adı başta Everton olmak üzere Stuttgart, Borussia Dortmund, Manchester City, Bayern Münih gibi takımlarla anılan Semih'e İtalya'dan talip çıktı.

Milan, Beşiktaş'a teklifini sundu

Fotomaç'ın Fussball Europa'ndan derlediği habere göre; Serie A devi Milan, Semih Kılıçsoy'u devre arasında transfer edebilmek için Beşiktaş'a teklif sundu. Milan'ın 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtildi.

Beşiktaş 25-30 milyon Euro bekliyor

Haberde ayrıca Everton'ın teklifinin de benzer seviyede olduğu ileri sürülürken Semih ve Bronckhorst ile ilgili ifadeler dikkat çekti.

Haberin devamında Beşiktaş'ın Kılıçsoy'dan 25 ila 30 milyon Euro arasında bir transfer geliri elde etmeyi beklediği aktarıldı.

Teklif reddedildi

Siyah beyazlı yönetim, Everton'un teklifine karşı yaklaşımını Milan'a karşı da sürdürdü ve İtalyan ekibin genç oyuncu için sunduğu 12 milyon Euro'yu reddetti.

Senin için hazırladığımız haberler