Beşiktaş dünya yıldızından haber bekliyor! Anlaşma yakın!

27.06.2024 - 19:01 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 19:19

Beşiktaş son olarak Benfica forması giyen dünya ünlü Arjantinli yıldız Angel Di Maria'dan haber bekliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş dünya yıldızından haber bekliyor! Anlaşma yakın!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk yarışında iddialı olacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yıldız bir ismin transferi gündemde.

Beşiktaş dünya yıldızına teklifi iletti

Beşiktaş son olarak Portekiz devi Benfica'nın formasını giyen 36 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria'ya teklifini iletti.

Beşiktaş dünya yıldızı ile mali şartlarda anlaştı

Duhuliye'nin haberine göre Beşiktaş, Angel Di Maria'ya şimdiye kadar en büyük teklifi sunan kulüp konumunda. Siyah Beyazlılar deneyimli oyuncu ile mali şartlarda anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, genç yıldız için Bayern Münih ile anlaşmaya vardı!
Habere Git

Beşiktaş Di Maria'dan yanıt bekliyor

Öte yandan ülkesininin Rosario Central takımından da teklif alan 36 yaşındaki tangocunun karar aşamasında olduğu belirtildi.

Futbola Rosario Central'de başladı

Profesyonel futbol kariyerine Rosaria Central'de başlayan Angel Di Maria, 2007'de 8 milyon Euro karşılığında Benifca'nın yolunu tutmuştu.

Dünya devlerinin formasını giydi

Angel Di Maria daha önce Avrupa'da; Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain, Juventus gibi dev kulüplerin formasını giymişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Adana Demirspor'dan transfer!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler