Beşiktaş erken seçime mi gidiyor?

17.07.2020 - 09:09 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 09:20

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin erken seçime gideceği iddia edildi. Peki erken seçim ne anlam ifade ediyor? Ahmet Nur Çebi görevi bırakacak mı? Beşiktaş'ta flaş gelişme.

Beşiktaş erken seçime mi gidiyor?

Süper Lig’de 3.sırayı kovalayan gelecek sezon için ise radikal kararlar almaya hazırlanan Beşiktaş ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş, erken seçime mi gidecek? Ahmet Nur Çebi, görevi bırakıyor mu? Neden seçime gitme ihtiyacı doğdu? Fikret Orman'ın ibra edilmesi söz konusu mu? Detaylar haberde…

Beşiktaş için erken seçim iddiası

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin erken seçime hazırlandığı iddia edildi.

Fikret Orman döneminin inceleneceğini ifade etmişti

21 Ekim’de gerçekleştirilen kongrede 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu alarak Serdar Adalı ve Hürser Tekinoktay’ı geride bırakmayı başaran Çebi göreve başlar başlamaz hemen hemen her fırsatta kulübün mali olarak çok kötü durumda bulunduğuna dikkat çekerek selefi Fikret Orman ve dönemin yönetimi ile ilgili sert ifadelerde bulunmuştu.

Bağış kampanyası hayal kırıklığı yarattı

Hedef daha da güçlü bir yönetim

Daha önce “3 milyar TL borcu ödeyecek varsa hemen gelsin. Hiçbir yöneticinin serveti bu borcu taşıyacak durumda değil” diyen Çebi’nin hem güven tazelemek hem de ekonomik olarak daha güçlü bir yönetim oluşturmak için mali genel kurulun ardından erken seçime gitmeyi planladığı ifade edildi.


MAHKEME, FİKRET ORMAN DÖNEMİ İNCELENSİN DEDİ! O HABER İÇİN TIKLAYIN…

Fikret Orman'dan karşı atak

Daha önce nisan ayında yapılması planlanan ancak; Covid-19 tedbirleri kapsamında ağustos ayına ertelenen İdari ve Mali Genel Kurul ile ilgili olarak da siyah beyazlılarda hem yönetim hem de eski yönetim hummalı bir çalışma içinde.

Orman’ı ibra etmeyip seçime gidecek

Çebi ve ekibinin, Fikret Orman’ı ibra etmeyip sonrasında seçime gideceği iddia edildi. Eski başkan Orman’ın da dönemin genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ile Zincirlikuyu’da ofis kiraladığı ve kongre üyeleri ile mali kongre öncesi fikir alış verişinde bulunduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler