Taraftarın istediği o isim 11'e döndü!

16.04.2021 - 08:41 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 18:38

Beşiktaş ile Ankaragücü, Süper Lig'de 35. hafta maçında karşılaşacak. Beşiktaş-Ankaragücü maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler ve gelişmeler...

Taraftarın istediği o isim 11'e döndü!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, 35. hafta maçında bu akşam sahasında Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. Vodafone Park Stadı'nda oynanacak maç saat 19:00'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Detaylar haberde... 

Beşiktaş-Ankaragücü maçı hangi kanalda?

İki takım arasındaki mücadele beIN Sports'tan naklen ekranlara gelecek. Ayrıca maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak. 

VAR   : Özgür Yankaya
AVAR : Erkan Engin

Takımların ligdeki durumu

Süper Lig'de Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş 70 puanla zirvede bulunuyor. Siyah-beyazlılar, ikinci sırada bulunan Fenerbahçe'nin 4, üçüncü Galatasaray'ın da 8 puan önünde. 36 puanla 13. sırada yer alan Ankaragücü ise ligde oynadığı 32 maçta 10 galibiyet 6 beraberlik ve 16 yenilgi elde etti. 

Ligde son 2 maçını kazanan Beşiktaş, üst üste 3. kez kazanarak seri yakalamayı hedefliyor. Ankaragücü, Hikmet Karaman'ın göreve gelmesinin ardından 10 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Sarı-lacivertliler, Karaman ile 18 puan toplamış oldu.

Beşiktaş ve Ankaragücü'ndeki eksikler

Ev sahibi Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Hasic'in dışında Vincent Aboubakar da maç kadrosunda yer almıyor. Ankaragücü'nde ise Friedrich, Atan, Assane Diousse, Lobjanindze ve Borven'in maça oynaması beklenmiyor. Endri Çekici ise kart cezalısı olduğu için Beşiktaş maçında takımdaki yerini alamayacak.

11'ler belli oldu

Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala'nın son haftalardaki performans düşüşüne rağmen ilk 11'de oynamasına siyah - beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki gösteriyordu. Sergen Yalçın,adeta  taraftara kulak verdi ve Rıdvan Yılmaz'ı ilk 11'e geri getirdi. 

 

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, N’Koudou, Larin

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Pinto,  İbrahim, Alper, Paintsil, Geraldo, Badji, Emre

Aralarındaki maçlar 

Beşiktaş ile Ankaragücü 104. lig maçına çıkacak. Geride kalan 103 maçta siyah-beyazlılar 70, Ankaragücü ise 8 galibiyet alırken, 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın 191 golüne sarı-lacivertliler 68 golle karşılık verdi.

Beşiktaş'ın ezici üstünlüğü

İki takım arasındaki son 25 maçın 20'sini kazanan takım Beşiktaş oldu. 4 maç berabere biterken, Ankaragücü bu periyotta sadece 1 kez güldü. Ayrıca İstanbul'da oynanan son 12 maç Beşiktaş'ın üstünlüğüyle bitti. Kartal evindeki 51 maçın 42'sini kazanırken 2'sini kaybetti vee 7 kez de rakibiyle berabere kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler