Beşiktaş Kaan Ayhan Transferi İçin Sassuolo'yla Görüşüyor! Fark Kapanıyor

Akın Ungan
03.09.2022 - 20:36 | Son Güncellenme: 03.09.2022 - 20:45

Beşiktaş Sassuolo'dan Kaan Ayhan transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, Sassuolo ile arasındaki bonservis farkını kapatıyor. İşte detaylar.

Beşiktaş Kaan Ayhan Transferi İçin Sassuolo'yla Görüşüyor! Fark Kapanıyor

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Savunma hattına yerli bir isim daha eklemek isteyen Kara Kartal, Türk stoper arayışlarını sürdürüyor. Serie A ekiplerinden Sassuolo ile Kaan Ayhan için yapılan görüşmelerde gelişme yaşandı.

Fark kapanıyor

Fanatik'in haberine göre daha önce de transfer masasına oturan iki takım arasında bu kez fark kapanmaya başladı. Kaan Ayhan için Beşiktaş'tan 6 milyon Euro bonservis ücreti talep eden Sassuolo ile Siyah-Beyazlılar'ın arasındaki farkın 2-3 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Son güne kadar çabalanacak

Kadrosuna yerli bir stoper katmak isteyen Beşiktaş, uzun zamandır gündeminde olan Kaan Ayhan'da mutlu sona yakın. Oyuncuyu 3-4 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, transfer sezonunun son gününe kadar uğraşacak.

Kaan Ayhan'ın performansı

Geçtiğimiz sezon Sassuolo forması ile 24 karşılaşmada görev alan Kaan Ayhan, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki tecrübeli stoper, 2 mücadelede sarı kart görürken, 1 maçta ise kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler