Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde 22 taraftar yandı!

Cüneyt Muharremoğlu
03.10.2022 - 11:51 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 11:54

Fenerbahçe taraftarının bulunmadığı Beşiktaş derbisinde 22 taraftara polis tarafından işlem yapıldı. Söz konusu kişilere spor müsabakalarına giriş yasağı konuldu.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde 22 taraftar yandı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’in en çok gol atan takımlarından ikisinin karşı karşıya geldiği Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hayal kırıklığına neden oldu. Karşılaşma 0-0 biterken tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle 22 siyah beyazlı taraftara işlem yapıldı. Bu kişiler haklarındaki yargılama bitene kadar spor maçlarına giremeyecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi Manchester derbisini 3'e katladı
Habere Git

Fenerbahçe taraftarı alınmadı

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerinden gelen istek üzerine deplasman taraftarların tribüne alınmayacağını açıkladı. Bu yüzden Beşiktaş karşılaşmasına Fenerbahçeli taraftarlar gidemedi.

Stat içinde müdahale

Siyah beyazlılar Fenerbahçe derbisi için Vodafone Park Stadı’nı hınca hınç doldurdu. Bütün biletler satılırken karşılaşmada 2000 polis görev yaptı. Stat ve çevresindeki arama noktalarında önlemler çok sıkı tutuldu. Stat içinde Beşiktaşlı taraftarların kendi arasında yaşadığı gerginlikler kavgaya dönüşmeden müdahale edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş - Fenerbahçe maçına scout akını! 3 isim...
Habere Git

22 taraftara işlem yapıldı 

Yeni Asır'ın haberine göre, 22 Beşiktaşlı taraftara "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet"ten işlem yapıldı. Söz konusu kişiler, maçta kavga eden, stada usulsüz giren,  sahaya yabancı madde atan ve taşkınlık yapan kişiler olduğu belirtildi.  22 taraftara spor müsabakalarına giriş yasağı konuldu.

Senin için hazırladığımız haberler