Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin spikeri Özkan Öztürk

Cüneyt Muharremoğlu
02.10.2022 - 12:41 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 14:05

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini anlatacak spiker Özkan Öztürk oldu. Öztürk’ün bu sezon anlattığı iki Fenerbahçe karşılaşmasında sarı lacivertliler kazanamadı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin spikeri Özkan Öztürk

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için nefesler tutulurken karşılaşmayı yayıncı kuruluş beIN Sports’ta anlatacak isim belli oldu.  Dev derbide spiker olara Özkan Öztürk görev yapacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini kaç taraftar izleyecek
Habere Git

“Derbinin anlatımda mikrofonda olacağım”

Özkan Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Herkese merhaba. Süper Lig’in 8. haftasında görev yerim Vodafone Park. 20.00’de Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin anlatımında mikrofonda olacağım. Yayında görüşmek üzere, sevgiler.”

Fenerbahçe’ye yaramıyor

Bu sezon Özkan Öztürk, Fenerbahçe’nin iki maçında görev yaptı. Bu karşılaşmalar Fenerbahçe’nin Kadıköy’de oynadığı Ümraniyespor ve deplasmandaki Konyaspor maçlarıydı.  Sarı lacivertliler bu sezon şu ana kadar yaptığı 5 puan kaybını bu iki maçta yaşadı. Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, Konyaspor’a 1-0 yenildi.

Fenerbahçe’nin uğurlu spikeri deniliyordu

2020-2021 sezonunda Özkan Öztürk’ün anlattığı 12 Fenerbahçe maçını sarı lacivertliler kazandı. Bu yüzden Özkan Öztürk’ün ismi Fenerbahçe’nin uğurlu spikerine çıktı. Ancak bu sezon işler tersine döndü.

İlgini Çekebilir
Ismael tercihini yaptı! İşte derbideki savunma ikilisi
Habere Git

Beşiktaş 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı

Özkan Öztürk, bu sezon Beşiktaş’ın evinde oynadığı Karagümrük ve deplasmanda karşı karşıya geldiği İstanbulspor maçını anlattı. Siyah beyazlılar Karagümrük’ü 4-1 yenerken  İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı.

Özkan Öztürk kimdir?

Özkan Öztürk, 1985 yılında Samsun'da doğdu. 2004 yılında üniversite öğrencisiyken Best FM’de çalışmaya başladı.  Burada spor müdürü oldu. 2013’te radyo kariyerine nokta koyarak yayıncı kuruluşa transfer oldu.  beIN Sports’da hem Süper Lig hem Avrupa maçlarının yayınında spiker olarak görev yapıyor.                                         

Senin için hazırladığımız haberler