Beşiktaş, Fenerbahçe derken Ghezzal için yeni iddia!

18.05.2021 - 19:02 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 19:08

İtalyan basını, Beşiktaş’ın Leicester City’den kiralık futbolcusu Rachid Ghezzal’ın transferdeki rotasını açıkladı. İşte detaylar…

Beşiktaş, Fenerbahçe derken Ghezzal için yeni iddia!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ta şampiyonluğun en önemli pay sahiplerinden Rachid Ghezzal’ın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, bu sezon 17 asistiyle Kartal’ı uçuran başarılı kanat oyuncusunun bir an önce bonservisinin alınmasını bekliyor. 

Rachid Ghezzal İtalyanların da gündeminde

Ancak Premier Lig ekibi Leicester City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Cezayirli yıldız, Avrupa’nın da yakın takibinde. Son olarak İtalyan “Tuttomercato”, Ghezzal hakkında ilgi çekici bir haber paylaştı.

'Fenerbahçe ve Galatasaray Ghezzal için devrede' iddiası

Raimondo De Magistiris imzasıyla yayınlanan habere göre Rachid Ghezzal’ı Beşiktaş dışında ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray da kadrosuna katmak istiyor. İtalyanlara göre Süper Lig’in iki devi Cezayirli futbolcunun bonservisi için Leicester’ın nabzını yokluyor.

Süper Lig'deki tercihi Beşiktaş

Ancak Ghezzal, mutlu olduğu Beşiktaş’tan Türkiye’de baika bir takıma gitmeyi düşünmüyor. Buna karşılık Avrupa'nın dev kulüplerinin ise, transfer için kapıyı çalmasını bekliyor. 

'Fiorentina'nın teklifini kabul edecek'

İtalyanların haberinde, Rachid Ghezzal’ın eski takımı Fiorentina'dan da gelecek olası bir teklifi kabul etmeye hazır olduğu öne sürüldü. Leicester’ın da sözleşmesinin son sezonuna girecek futbolcuyu 2-3 milyon Euro’luk bir bonservisle satabileceği kaydedildi. 

Ghezzal'ın Serie A'da asisti yok

Ghezzal, 2019-20 sezonunda Fiorentina formasını giymiş ve Serie A’da çıktığı 19 maçta 1 gol atarken, Süper Lig’deki başarısının aksine tek bir asist bile yapamamıştı. 

İlgini Çekebilir
Ghezzal oynamak istediğini söyledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler