Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a Sürpriz Transfer! Bonservis Yok...

Akın Ungan
27.01.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 16:49

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde hareketli günler yaşıyor. Shakhtar Donetsk forması giyen Yevhen Konoplyanka, bonservissiz Türkiye'ye gelebilir.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a Sürpriz Transfer! Bonservis Yok...

Spor Toto Süper Lig'de beklenilen performansı gösteremeyen 3 büyükler, ara transfer dönemini değerlendirerek, kadrolarını güçlendirmek istiyor. Yapacakları takviyeler ile alternatifli kadro kurmanın peşinde olan İstanbul ekipleri, kulüpleri ile sözleşme yenilemek istemeyen bazı kaliteli futbolcuları, transfer listelerine ekliyor.

Konoplyanka takımından ayrılıyor

Ukrayna basınında çıkan haberlere göre, Shakhtar Donetsk'in 32 yaşındaki yıldız oyuncusu Yevhen Konoplyanka, kulübü ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Sevilla ve Shalke gibi köklü kulüplerde forma giymiş tecrübeli kanatın, bu hafta takımdan ayrılacağı kaydedildi.

3 büyükler ile temas kurulabilir

Ukrayna basınına göre Konoplyanka'nın, Türkiye'ye gelme ihtimali bulunuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, oyuncu ile temasa geçebileceği ifade edilirken, Yevhen Konoplyanka'nın, Avusturya'dan da taliplisi olduğu belirtildi.

Konoplyanka'nın kariyeri

29 Eylül 1989 doğumlu Yevhen Konoplyanka, futbola ülkesi Ukrayna'nın Dnipro Altyapısı'nda başladı. Sevilla ve Shalke gibi büyük kulüplerde mücadele eden 32 yaşındaki kanat oyuncusu, 2 Eylül 2019 tarihinde Shakhtar Donetsk forması ile Ukrayna'ya döndü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kahreden tablo!
Habere Git

Bu sezon kulübü ile sadece 2 Şampiyonlar Ligi maçında görev alan yıldız oyuncu, gol ya da asist katkısında bulunamadı. Kariyeri boyunca 389 karşılaşmaya çıkan tecrübeli futbolcu, 72 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 57 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler