Beşiktaş forması giyen Ryan Babel'den veda gibi mesaj!

01.05.2018 - 16:10 | Son Güncellenme: 01.05.2018 - 16:23

Beşiktaş forması giyen Ryan Babel'den veda gibi mesaj!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan  ve tamamlanamayan maçın ardından Galatasaray deplasmanına giden Beşiktaş, sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Beşiktaş'ta Negredo ve Pepe de sakatlanarak sezonu kapattı.

Sosyal medya paylaşımı dikkati çekti

Son dönemlerde yaşanan  moral bozucu gelişmelerin ardından  siyah beyazlı takımın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel'in de kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım futbolseverlerin kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Selam veren adam...

Babel, Instagram'daki hikayesinde selam veren adam görselini paylaşınca sosyal medyada 'Babel Beşiktaş'tan ayrılıyor' dedikoduları yayıldı.

Beşiktaş'taki ikinci sezonu

Beşiktaş Kulübü ile 31 Mayıs 2019 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Ryan Babel, siyah-beyazlılardaki 2.sezonunu geçiriyor.

Beşiktaş'taki performansı

Bu sezon, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere toplam 42 maça çıkan Babel, 14 gol atıp 5 de asist yaptı. 38 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Hollandalı futbolcu, 3456 dakikada sahada kaldı.

Kariyerinden kısa özet

Öte yandan Ryan Babel, Hollanda Milli Takımı formasını ise 40 kez terletti ve 5 gol attı. Babel, daha önce Deportivo, Al Ain, Kasımpaşa, Ajax, Hoffenheim ve Liverpool’da da görev almıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler