Beşiktaş forvet transferi için dört koldan saldırıyor!

02.07.2018 - 09:03 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 12:03

Negredo'nun yerine bir forvet transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta gündeme dört isim birden geldi. Bunlardan üçü İngiltere, biri de İspanya'dan.

Beşiktaş forvet transferi için dört koldan saldırıyor!
Alvaro Negredo ile yolları ayıracak olan Beşiktaş'ta farklı isimler konuşulsa da bunlardan en ciddileri Liverpool'lu oyuncular Sturridge ve Origi konumunda.
Daha önce 28 yaşındaki Daniel Sturridge için piyasa araştırması yapan ve oyuncunun menajeriyle görüşen siyah-beyazlıların, bu hafta içinde tekrar bir İngiltere çıkarması yaparak Kırmızılar ile masaya oturacağı kaydedildi.
1.88 boyundaki forveti gelecek sezon sonu sözleşmesi biteceği için elden çıkarmak isteyen Liverpool'un kiralamaya sıcak bakmaması transferin önündeki tek engel olarak gösterilirken, Beşiktaş'ın 7 ile 10 milyon euro arasında bir rakama işi bitirmeye çalışacağı gelen haberler arasında.
Beşiktaş, menajer üzerinden yapılan görüşmede olumlu yanıt almıştı. Sturridge, geçen sezonun 2. yarısında kirilandığı W.Bromwich'te 6 maça çıkıp gol atamamıştı. Siyah-beyazlıların bunda sonuç alamaması halinde konuşacakları diğer isim ise Origi...

GEREKİRSE AĞUSTOSU BEKLEYECEK

Liverpool'un Belçikalı Divock Origi'yi de Sturridge gibi gelecek sezon sonu bitecek kontratı nedeniyle sadece satılık vereceği belirtiliyor.

Beşiktaşlı idarecilerin ise plase olarak düşündüğü 23 yaşındaki forvet için çıkacağı en üst rakamın 6 milyon euro olacağı dile getirildi.
Origi konusunda da kısa bir süre önce menajer üzerinden nabız yoklayan siyah-beyazlı yönetimin taktiği ise beklemek olacak.
Başkan Fikret Orman'ın İngiltere'ye gidecek heyete "Acele etmeyin gerekirse ağustosu bekleyelim" dediği bildirildi.
Bunun nedeni ise transferin son günlerine girilirken oyuncuların satılamaması halinde pazarlık şansı oluşması.

İTALYANLAR 'BONY' DEDİ

Zaman zaman Beşiktaş ile anılan Wilfried Bony için İtalyan basınından yeni bir iddia gündeme geldi. Tutto Mercato sitesi, Swansea'den ayrılmayı kafasına koyan 29 yaşındaki forvetin siyah-beyazlı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğunu duyurdu.

ENES ÜNAL İÇİN YEŞİL IŞIK YAKTI

Gerrard Moreno ve Toko Ekambi'den sonra Villerreal'de 4. forvet durumuna düşen Enes Ünal için teknik direktör Şenol Güneş'in kiralanabilir raporu verdiği bildirildi. Usta hocanın, 21 yaşındaki santrforun yeni bir Gomez etkisi yapacağını söylediği bildirildi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler