Transfer | Beşiktaş, Jackson Muleka için Standart Liege'le Görüşmelere Başladı

Akın Ungan
10.06.2022 - 14:48 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 15:01

Beşiktaş, Kasımpaşa'da kiralık oynayan Jackson Muleka'yı transfer etmek için Standart Liege ile görüşmelere başladı. İşte Muleka için istenen bonservis.

Transfer | Beşiktaş, Jackson Muleka için Standart Liege'le Görüşmelere Başladı

Geçtiğimiz sezon hedeflerinin uzağında kalan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Defans hattı için Romain Saiss ile büyük ölçüde anlaşan ve oyuncunun İstanbul'a gelmesi için gün sayan Siyah-Beyazlılar, forvete de önemli bir takviyede bulunmak için düğmeye bastı.

Beşiktaş Muleka için transfer teklifi yaptı

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi, geçen sezonun ikinci yarısını Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren Jackson Muleka için devreye girdi. Kara Kartal'ın Muleka için Belçika ekibi Standart Liege'e transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Standart Liege 3,5 milyon Euro dedi, Beşiktaş indirim istedi

Haberde, Standart Liege'in Jackson Muleka'nın bonservis bedelini 3,5 milyon Euro olarak belirlediği ve Siyah-Beyazlılar'ın bu rakamı fazla bulduğu belirtildi. İndirim talep eden Beşiktaş, anlaşmanın sağlanması durumunda Muleka'yı renklerine bağlayarak, santrfor pozisyonuna takviyede bulunacak.

İlgini Çekebilir
Atınç Nukan yuvaya dönüyor
Habere Git

14 maçta 12 gol

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da geçiren Jackson Muleka, Süper Lig'de toplam 14 karşılaşmada forma giydi. 14 maçta 12 gol kaydeden 22 yaşındaki santrfor, performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kongolu genç oyuncu, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası vererek, skora olan katkısını arttırdı.

Senin için hazırladığımız haberler